Király Viktor őszintén mesélt a brutális rajongójáról

Forrás: Király Viktor -
rajongó rongálás Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő esetről számolt be nemrég Király Viktor. Kiderült, hogy neki is vannak agyalágyult kedvelői. 

Szinte minden híresség életében akadnak olyan rajongók, akik már olykor a zaklatás fogalmát is kimerítik a tetteikkel. Erről például Harry herceg is tudna mesélni, aki olyan követőtáborral rendelkezik, mint egy szupermodell, pedig még életében nem dobta le a textilt. Egy rajongója azonban mégis tudott mutatni kompromittáló fotót róla.

Király Viktor pedig arról mesélt, hogy milyen kellemetlenségeket okozott neki az egyik rajongója, akit személyesen nem ismert, de már többször is látta a koncertjein:

Király Viktor őszintén mesélt az őrült rajongójáról Forrás: Király Viktor

"Hajnali négy óra körül becsöngetett a lakásom ajtaján valaki.(..) Kicsit meg is ijedtem, hogy mi baj lehet, hiszen szokatlan, ha az embert hajnalban otthon keresik. Kikászálódtam, felöltöztem és álmosan, kócosan ajtót nyitottam" - mesélte Viktor, akit nagy meglepetés ért, mikor megpillantotta az egyik rajongóját.

"Azt mondta, csak autogramot akar kérni és a kezembe nyomta néhány fotómat, hogy írjam alá és diktálta máris a neveket, ahogy az általában szokás. Amikor meghallottam, mit akar, felment bennem a pumpa. Megkérdeztem tőle, hogy erre hajnali négykor a lakásomnál mégis mi szükség van és egyáltalán hogy gondolja. Amikor azonban az illető látta, hogy mérges lettem, ő is éktelen dühbe gurult. Kikapta a kezemből a fotókat és elszaladt" - folytatta a történetet a sztár, aki nem volt benne biztos, hogy a zaklató tényleg távozott, ezért a nappalija ablakából még kipillantott a biztonság kedvéért.

Ám nagy megdöbbenésére azt látta, ahogy az illető éppen egy kővel dobja be az énekes autójának szélvédőjét. Viktor azonban feljelentést sem tett, megcsináltatta az autóját, és abban reménykedett, hogy a történetnek nem lesz folytatása. Szerencsére nem is lett - írta meg a Lokál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.