Fanszőrzetével dobálja az embereket egy japán férfi: videó

Japán fanszőrzet zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, hogy embereknek miféle hülye perverzióik vannak. Nem is tudjuk elképzelni, hogy a fanszőrzettel való dobálózás például miért tűnik jó ötletnek? 

Döbbenetes felvétel készült Japánban az egyik metrószerelvényen: a videón jól látható, ahogy egy idősebb férfi a nadrágjához nyúl, lehúzza a sliccét, majd matatni kezd a nadrágja körül. Egy hirtelen mozdulattal letép egy kis fanszőrt, majd

a mellette alvó fiatal nő hajára szórja.

Persze úgy tesz, mintha valójában a saját frizuráját igazgatná, de a helyzet teljesen átlátszó és egyértelmű.

Nem véletlenül mondják, hogy ne ítéljünk soha elsőre, hiszen a gusztustalan perverzióval élő őszes hajú "úrról" se tudtuk volna elképzelni, hogy ilyen furcsaságok teszik boldoggá. Bizonyára rosszul érzi magát az a nő is, aki felismerte magát a neten terjedő videón - írta meg a DailyMail.

Arra ébredt a metrón utazó nő, hogy arcon vizelte egy férfi

A fiatal nő a reggeli órákban utazott metróval, amelyen el is aludt egy kis időre. Ám egy váratlan pillanatban arra ébredt, hogy valami nedvesség fröcskölődik az arcába. Megdöbbenve realizálta a hihetetlennek tűnő tényt: egy férfi az arcába vizelt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.