Alexandra Burke X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes, hogy Alexandra Burke a "rossz fiúkról" énekel dalában, miközben ő sem éppen egy angyal. Ezeket a pletykákat hallottad már róla?

Alexandra Burke 2005-ben jelentkezett először a brit X-Factorba, ám akkor nem jutott be a legjobb tizenkettőbe. 2008-ban viszont egészen a döntőig menetelt és meg is nyerte a tehetségkutatót. Azóta számos világslágert énekelt már, ám mostanában kicsit kevesebbet hallani róla.

Burke jelenleg egy angol táncos műsorban szerepel, ám nem akármilyen bomba robbant az énekesnő magánéletével kapcsolatban, a napokban. A 29 éves nőről már az X-Faxtoraban is kiderült, hogy egy házas férfival volt viszonya, és úgy tűnik, hogy ezen a szokásán nem nagyon változtat.

Alexandra mostanában Josh Ginnelly nevű férfival randizgat, csakhogy a pletykalapok szerint legalább ennyire erős érzelmek fűzik ahhoz a táncoshoz is, akit partnernek kapott a televíziós műsorban. „Szinte soha nem fogja tudni levakarnia magáról a házasságtörő jelzőt" – írja az egyik brit lap. Igaz a jelenlegi esetben egyik pasija sem házas, csak ketten vannak.

Öngyilkos lett az amerikai rádiós fiahttp://www.life.hu/csalad/20171008-ongyilkossagot-kovetett-el-a-radios-fia.htmlA népszerű amerikai műsorvezető öt nappal azután adott ki közleményt, hogy tinédzser fia öngyilkos lett. Megrázó sorok következnek. Család--Szigorú magániskolától az állami suliig - Itt tanulnak az európai uralkodók csemetéihttp://www.life.hu/csalad/20170817-itt-tanulnak-az-europai-uralkodok-csemetei.htmlAz uralkodócsaládok igyekeznek modernebb életet élni. A legtöbb ifjú herceg és hercegnő állami intézményben kezdi meg tanulmányait, azonban a felső tagozat után általában magániskolában folytatják. Kik kapják a legszigorúbb neveltetést? Mennyibe kerülnek ezek az iskolák? És kik azok a hercegnők, akiknek a palotából érkezik az ebéd a menzára? CsaládOrigoHarmadszor is válik Katie Price, megcsalták a dadussalhttp://www.life.hu/csalad/20170828-harmadszor-is-valik-katie-price.htmlPeter André egykori felesége újra beadta a válópert. Ez a férje azonban nem először csalta meg. Család--Ennyire cuki a kisfia A sors útjai sztárjánakhttp://www.life.hu/csalad/20170826-ennyire-cuki-horacio-pancheri-kisfia.htmlA kisfiú édesapja szeme fénye. Bár gyermeke anyjával már nincs együtt a színész, mindent elkövet, hogy a lehető legtöbb időt töltse a fiával. Család--Kibékültek? Orlando Bloom és Katy Perry ismét szerelmesen ölelkeztek - videóhttp://www.life.hu/csalad/20170815-orlando-bloom-es-katy-perry-ismet-szerelmesen-olelkeztek.htmlÚgy tűnik, hogy Orlando Bloom és Katy Perry újra egymásra talált. Úgy romantikáztak egy koncerten, hogy végül kimenekültek az arénából, és közösen sietve távoztak... Család--Itt az oreós fidget spinner - videóhttp://www.life.hu/csalad/20170813-igy-keszul-az-oreos-fidget-spinner.htmlNem készül el percek alatt, de a gyerekek imádni fogják ezt az oreós fidget spinnert! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.