Érdekes, hogy Alexandra Burke a "rossz fiúkról" énekel dalában, miközben ő sem éppen egy angyal. Ezeket a pletykákat hallottad már róla?

Alexandra Burke 2005-ben jelentkezett először a brit X-Factorba, ám akkor nem jutott be a legjobb tizenkettőbe. 2008-ban viszont egészen a döntőig menetelt és meg is nyerte a tehetségkutatót. Azóta számos világslágert énekelt már, ám mostanában kicsit kevesebbet hallani róla.

Burke jelenleg egy angol táncos műsorban szerepel, ám nem akármilyen bomba robbant az énekesnő magánéletével kapcsolatban, a napokban. A 29 éves nőről már az X-Faxtoraban is kiderült, hogy egy házas férfival volt viszonya, és úgy tűnik, hogy ezen a szokásán nem nagyon változtat.

Alexandra mostanában Josh Ginnelly nevű férfival randizgat, csakhogy a pletykalapok szerint legalább ennyire erős érzelmek fűzik ahhoz a táncoshoz is, akit partnernek kapott a televíziós műsorban. „Szinte soha nem fogja tudni levakarnia magáról a házasságtörő jelzőt" – írja az egyik brit lap. Igaz a jelenlegi esetben egyik pasija sem házas, csak ketten vannak.