Eljegyezték a Barátok közt sztárját, Nyári Diát: két év múlva esküvő

esküvő eljegyzés Nyári Diána Kovács Dániel Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia majdnem egy évvel ezelőtt vállalta fel kapcsolatát a sportriporterrel, Kovács Dániellel, és úgy tűnik, hogy a fiatalok nagyon komolyan gondolják, ugyanis nemrég eljegyezték egymást.

Nyári Dia életébe egy évvel ezelőtt érkezett meg a szerelem, Kovács Dani sportriporter rabolta el a szívét. A fiatalok nagyon boldogok voltak együtt eddig is, de kapcsolatuk nemrég egy újabb szintre lépett: eljegyezték egymást. Dani romantikus meglepetést eszelt ki barátnőjének, aki nem is jutott szóhoz, de azért az igent sikerült kimondania.

Nyári Diát az Eiffel-toronynál kérték meg Forrás: Instagram/Nyári Dia

"A barátnőmmel gyerekkorunkban megbeszéltük, hogy együtt megyünk majd el Párizsba. Most diplomázott, ez az út volt neki az én ajándékom. Egyik nap kérésére - mint kiderült, nem véletlenül - az Eiffel-torony környékén sétáltunk, amikor Dani váratlanul kilépett elénk" - mesélte a Bestnek a Barátok közt színésznője. Párja letérdelt elé, megkérte a kezét, amire Dia persze igennel válaszolt. A meglepetésről Dia szülei is tudtak, hiszen előtte Dani a színésznő apukájától kérte meg a lány kezét, Dia anyukája pedig a gyűrű kiválasztásában segített. A fiatalok már azt is tudják, hogy mikor lesz az esküvő: két év múlva kerítenek rá sort.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.