Michael Schumacher lánya döbbenetesen hasonlít az édesapjára: fotó!

hasonlóság Forma-1 Gina Schumacher Michael Schumacher apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, hogy Gina mennyire hasonlít a híres édesapjára. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Schumacher gyermekei sem kerülik a veszélyes sportokat: a 18 éves Mick maga is az autóversenyzést választotta, míg a 20 éves lánya, Gina, a westernlovaglásban teljesíti be az álmait.

A fiatal lányon nagyon kijöttek az apjai vonásai Forrás: 2016 Getty Images/Harold Cunningham

A fiatal lány rettentően sikeres is a sportágban, a FEI World Reining Championships-en, azaz a sportág világbajnokságán aranyérmet szerzett. A lovasportot űző lányról számtalan fotó készült, amelyeken jól látszik, hogy az alma nem esett messze a fájától. Annyira hasonlít édesapjára, hogy a szív is belefájdul. A pilóta bizonyára nagyon büszke lenne a gyermekére.

Bizonyára a család nagyon büszke rá Forrás: 2016 Getty Images/Harold Cunningham

Megszólalt Michael Schumacher ügynöke, Sabine Kehm

Michael Schumacher rajongói minden nyilatkozatot és apró elejtett mondatot figyelnek, és bármiben találnak kapaszkodót. Nemrég a síbalesetet szenvedett pilóta ügynöke nyilatkozott, ebben látták meg a reményt a rajongók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.