Szürreális emberek a metrókon 1. rész: ülve pisilnek és hagymát aprítanak

fotó emberek metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az emberek annyi furcsaságot látnak nap mint nap, hogy sok eseményre már fel sem kapják a fejüket. Ezek a metrón elkapott pillanatok viszont még úgy is szürreálisak, hogy az embereknek egyre magasabb az ingerküszöbük. 

A tömegközlekedési eszközök mindig is tartogattak meglepetéseket, na nem a működésük, sokkal inkább a rajtuk utazó emberek miatt. A metró különösen vonzza a furcsa egyéneket, akik annak ellenére képesek meghökkenteni utastársaikat, hogy már szinte elérhetetlen magasságokba emelkedett az emberek ingerküszöbe.

A metró lehet egy játszótér a nyugdíjasoknak

He just took fidget spinning to the next level #subwaycreatures (@w4lkh4rd)

SubwayCreatures™ (@subwaycreatures) által megosztott bejegyzés,

Az üléseket komoly tesztnek vetették alá: a heves rugózást is kibírta

Making up for a huge Yankee loss #subwaycreatures

SubwayCreatures™ (@subwaycreatures) által megosztott bejegyzés,

Vajon az imádkozó sáskának volt érvényes jegye?

Yes, that is a praying mantis on his head #subwaycreatures (@mokummokkel)

SubwayCreatures™ (@subwaycreatures) által megosztott bejegyzés,

Az újrahasznosítás királya

#Halloween is always an interesting time in the subway #subwaycreatures (@curleygrams)

SubwayCreatures™ (@subwaycreatures) által megosztott bejegyzés,

Egy törzsi vadászatra is alkalmas a metrókocsi

Yea, no #subwaycreatures (@charliejayb @samanthatsiagalis)

SubwayCreatures™ (@subwaycreatures) által megosztott bejegyzés,

Semmi különös, csak egy páva pórázon

What kind of dog is that? #subwaycreatures (@alwaysontheone)

SubwayCreatures™ (@subwaycreatures) által megosztott bejegyzés,

Ez a nő pénzt akar kezelni jegy helyett...

Sweetheart...! (Sound on) #subwaycreatures

SubwayCreatures™ (@subwaycreatures) által megosztott bejegyzés,

Nagyon siethetett a férfi, aki nem várta meg a következő metrót, ahelyett inkább felkapaszkodott a kocsira

He's got that 'I made a big mistake' face #subwaycreatures (@superribbean)

SubwayCreatures™ (@subwaycreatures) által megosztott bejegyzés,

Metrón ülve pisilni, hagymát szeletelni, vagy éppen női nemi szervként utazni még mindig nagyon bizarr, és itt még nincs vége, tekintsd meg képgalériánkat is!

/1711/Sz_rr2017118144216Időjárás: borús, esős és hideg idő várhatóhttp://www.life.hu/news/20171108-borus-esos-hideg-ido-varhato.htmlSajnos az időjárás már nem tartogat kellemes meglepetéseket: egyre hidegebb, borultabb és esősebb lesz az idő. News--A londoni metróban táncolt anyaszült meztelenül egy férfi: videó (18+)http://www.life.hu/news/20171108-a-londoni-metroban-tancolt-anyaszult-meztelenul-egy-ferfi.htmlAz utasok azt sem tudták, hová nézzenek a londoni metróban, egy férfi ugyanis anyaszült meztelenül rúdtáncolni kezdett a kapaszkodóval... NewsOrigoA Marson töltött előző életére emlékszik egy fiú http://www.life.hu/news/20171107-egy-orosz-fiu-elozo-eleteben-a-marson-elt.htmlA fiú kicsi kora óta furcsa dolgokat állít. Nem tudni honnan szedi ezeket, hiszen senki sem beszélt körülötte a Marsról és ufókról. Ő mégis szentül hiszi, hogy közülük való. NewsOrigoAz orosz Anatoliy Ezhkov randira hívta Irina Gonchar nővért, majd megpróbálta megenni őt (18+)http://www.life.hu/news/20171107-az-orosz-anatoliy-ezhkov-randin-probalta-megenni-irina-gonchar-novert.htmlRomantikus randevút ígért az orosz Anatoliy Ezhkov egy nővérnek, akivel az interneten ismerkedett össze, de a találkozás vérfürdővel ért véget. A férfi a nő arcát és testét marcangolta, meg akarta enni a partnerét. News--A szaúdi herceg magángépe lezuhanthttp://www.life.hu/news/20171106-a-szaudi-herceg-repulogepe-lezuhant.htmlSzörnyű tragédia történt november 5-én este: a szaúdi herceg magángépe annak 8 utasával együtt lezuhant. News--Hatalmas áttörés Madeleine McCann ügyében: Bulgáriába vezetnek a szálakhttp://www.life.hu/news/20171105-hatalmas-attores-madeleine-mccann-ugyeben-bulgariaba-vezetnek-a-szalak.htmlTöbb mint tíz éve annak, hogy a négy éves Maddie-t elrabolták a szülei lakosztályából Portugáliában. A kislány ügyében azóta is folyik a nyomozás és most végre fordulat állt be az ügyben.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.