Jessica Bielnek magyar felmenői vannak: videó!

Forrás: AFP/Valerie Macon -
magyar családfa ősök Justin Timberlake Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Justin Timberlake szexi feleségének családja Magyarországról származik. 

Ahogy azt már megírtuk, múlt hónapban ünnepelte 5. házassági évfordulóját Jessica Biel és Justin Timberlake. A sztárapuka egy szívszorító dallal köszöntötte a párját, aki többek között arra is megtanította, hogy mit jelent az igazi szerelem.

Nemrég pedig az a hír kelt szárnyra, hogy a gyönyörű édesanyának bizony

magyar származású a családja.

A téma kapcsán Návai Anikóval készült interjú, aki elárulta az igazságot:

Jessica nagyon érdeklődik Magyarország iránt Forrás: AFP/Valerie Macon

"Van egy televízió műsor, azt hiszem az a címe, hogy Szeretnéd megtudni, hogy ki vagy, vagy hogy honnan jöttél, és ennek kapcsán találta meg az őseit, valahol Budapesttől északra. Sajnos nem tudtam a kiejtése nyomán megtaláni azt a pici falut, ami valahol ott mondjuk Budapesttől északra, Esztergom és Vác környékén lehet, ahonnan a családja származik. De onnan származik a család" - mondta Anikó.

Anikó azt is megtudta Jessicától, hogy a fiatal édesanya nagyon szeretne ellátogatni hozzánk, ám a kötelességei miatt ez nehezen kivitelezhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.