Justin Timberlake dallal köszöntötte Jessica Bielt házassági évfordulójukon: videó

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk -
dal Justin Timberlake házassági évforduló Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Timberlake nagyon romantikus típus: szívhezszóló dallal köszönte meg feleségének, hogy már 5 éve mellette van!

Justin Timberlake öt évvel ezelőtt vette el élete szerelmét, Jessica Bielt. Az énekes azóta is hálás a sorsnak, hogy egymásra találhattak, és azóta boldog és egyre növekvő családként élhetik az életüket. Éppen ezért az ötödik házassági évfordulójuk alaklmából egy különleges gesztussal köszöntötte Justin a feleségét.

Jessica Biel és Justin Timberlake Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk

Jessica Biel egy csodás dalt kapott a szerelmétől, amit mindenki meg is hallgathat Justin Instagram-oldalán. "Öt évvel ezelőtt lettem a világ legszerencsésebb férfija. Erre a dalra táncoltunk először. Gyönyörű Jessicám, te tanítottad meg nekem, hogy mit jelent az igaz szerelem. Nem tudom szavakba önteni, mit jelentett ez az öt év nekem, szóval »Hallgasd a dallamot, mert a szerelmem abban rejtőzik«" - írta a videóhoz az énekes.

Damu Roland és Linda szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20171023-damu-roland-es-linda-szakitottak-a-szinesz-tarsat-keres.htmlDamu Roland néhány hónappal ezelőtt a Fókusz műsorában mutatta meg új szerelmét, Lindát. Arról beszélt, végre talán megtalálhatja a boldogságot, és már a babát is tervezték. Nos, ebből nem lesz semmi, a színész és a lány szakítottak. TV + Sztárok--Ázsia Expressz: kiborultak a sztárok, Berki Krisztián térden állva könyörgötthttp://www.life.hu/sztarok/20171024-kiborultak-a-sztarok-az-azsia-expresszben-beri-terden-allva-konyorgott.htmlNovember 7-től indul a TV2 Ázsia Expressz című műsora, melyben 7 sztárpár embert próbáló feladatokra vállalkozott: sokakat megtört az idegen országban eltöltött idő, Berki Krisztián térden állva könyörgött a helyieknek. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka csodálatos levelet kapott http://www.life.hu/sztarok/20171024-ezt-a-szivbemarkolo-levelet-kapta-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka rendkívül meghatódott a levélen, amit a követőinek is megmutatott. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAsszisztensét is zaklatta Harvey Weinstein: 40 milliót fizetett a hallgatéséérthttp://www.life.hu/sztarok/20171024-asszisztenset-is-zaklatta-harvey-weinstein.htmlHarvey Weinstein áldozatainak száma egyre csak nő: ezúttal egy volt asszisztense tálalt ki a zaklatásról. Hiába kapott 40 milliót a hallgatásáért, inkább visszafizeti, minthogy csendben maradjon. TV + Sztárok--Stohl András és volt szerelmének, Ancsikának a kapcsolata rendeződötthttp://www.life.hu/sztarok/20171024-stohl-andras-es-ancsika-kapcsolata-rendezodott.htmlStohl András csaknem egy éve hagyta ott Ancsikát, azóta nem sokat lehetett tudni kettejük kapcsolatáról. Hétvégén azonban kiderült, hogyan is viszonyulnak egymáshoz. TV + SztárokOrigoAbortusza volt a Luxusfeleségek sztárjának, Vasvári Viviennekhttp://www.life.hu/sztarok/20171024-abortusza-volt-a-luxusfelesegek-sztarjanak.htmlA Feleségek Luxuskivitelben című megosztó reality gazdag feleségek hétköznapjait mutatja be. 5 szép és tehetős nő enged bepillantást otthonába, családi életébe, sokszor többet is láttatnak, mint amennyit a jóízlés megenged. Ezúttal a csapat szőke hisztérikája mesélt múltbéli tragédiájáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.