Ábel Anita erős egyéniség, és megvan a saját véleménye, de Tóth Vera sem különb, most pedig összekerültek a Sztárban sztár +1 kicsiben. A műsorvezető elárulta, mi a véleménye az énekesnőről. 

A Sztárban sztár +1 kicsiben a régi zsűritagok mellett Tóth Vera és Király Viktor mondja el a véleményét a színpadra került produkciókról. Ábel Anita és Tóth Vera viszont nemcsak az énekesek előadását értékelte, egymással is szívesen csipkelődtek. A műsor végéig kitartott a jó hangulatú piszkálódás, Ábel Anita pedig elárulta, hogyan is viszonyul  igazából Tóth Verához. 

Ábel Anite elmondta a véleményét Tóth VerárólFotó: Polyák Attila - Origo

"Tény, hogy mindketten erős egyéniségek vagyunk, de nem gondolom, hogy egyeznie kell a véleményünknek. Kedvelem Verát, élvezzük egymás társaságát, ráadásul közös öltözőben készülődünk az estére. Pontosan tudjuk, hogy mikor meddig mehetünk el, intelligensen kezeljük az adódó szituációkat" - mondta a Ripostnak Anita.

Elfogultsággal vádolják a nézők Tóth Verát
Az internetezők egy része úgy véli, Tóth Vera elfogult a Sztárban Sztár+1 kicsi műsorban Tóth Gabival, aki párjával ezért nyerte meg az első adást. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!