Matt Damonnak fel kell készülnie édesapja halálára

Forrás: UIP-Duna Film -
Matt Damon vérrák rák édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyógyíthatatlan beteg Matt Damon édesapja, állapota pedig nagyon gyorsan nagyon sokat romlott.

A világsztár édesapja, a 74 éves Kent Damon hét éve küzd a vérrákkal, az orvosok pedig már nem kecsegtetik semmi jóval. Madd Damonnak fel kell készülnie, hogy hamarosan elveszíti az édesapját. A színész december elsejével le is mondta minden, az új filmjével kapcsolatos megjelenését. Az utolsó hetekben, napokban az édesapjával akar lenni.

Matt Damonnak fel kell készülnie az édesapja halálára Forrás: UIP-Duna Film

"Rossz híreket kaptunk Matt Damontól. Az édesapja nagyon beteg. Matt Los Angelesbe utazott, hogy népszerűsítse legújabb filmjét, de mivel az édesapja állapota romlott, azonnal visszament Bostonba, hogy az utolsó percekben együtt lehessenek" - nyilatkozta a Paramount filmstúdió szóvivője a német Bunte magazinnak.

Kovács Patrícia karácsonya idén lesz a legszebb!http://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171127-kovacs-patricia-karacsonya-iden-lesz-a-legszebb-gyermekevel-egyutt-unnepel.htmlMeseszép karácsonyi dekoráció - Ragasztópisztoly és csillámporhttp://www.life.hu/otthon/20171201-meseszep-karacsonyi-dekoracio-disz-ragasztopisztoly-es-csillampor.htmlBérelhető szexbörtön: videóhttp://www.life.hu/intim/20171203-berelheto-szexborton-video.htmlChristophe Rocancourt, a francia szélhámos, aki átverte fél Hollywoodothttp://www.life.hu/kult/20171111-christophe-rocancourt-aki-bepalizta-a-legnagyobb-sztarokat.htmlFenyőfafonás és rénszarvaskonty: a legötletesebb karácsonyi frizurákhttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20171128-a-legotletesebb-karacsonyi-frizurak.htmlVV Alekosz barátnője pisztollyal lőtt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-vv-alekosz-baratnoje-pisztollyal-lott-video.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.