Jakupcsek Gabriella második házasságából viszonylag későn született gyermek, a műsorvezető 45 éves volt, amikor életet adott kislányának. Most elárulta, miért várt olyan sokáig az újabb gyermek vállalásával.

Jakupcsek Gabriella első házasságából két gyermeke született, de már mindketten felnőttek. A műsorvezető válása után hamar rátalált az új szerelemre, de a közös gyermek nem érkezett gyorsan. 45 éves volt Jakupcsek, amikor megszületett a kislánya, Emma, most pedig a műsorvezető elárulta, hogy miért várt olyan sokáig.

Ezárt várt Jakupcsek Gabriella a gyermekvállalással"Forrás: TV2 "

"Nagyon sokáig ösztönösen tiltakoztam az ellen, hogy egy új kapcsolatból új gyerek legyen. Nem éreztem, hogy szabad vagyok, ezért picit lelkiismeret-furdalással is töltött el, hogy nincs közös gyerek. De annyit dolgoztam, hogy esélyem sem volt teherbe esni" – mondta Jakupcsek Gabriella a Fenyő Iván által szervezett vacsoraesten, ahol egyébként civilek is részt vehetnek. Ahhoz azonban, hogy ilyen családias környezetben beszélgethessenek az ismert emberekkel, sokat kell fizetni: állítólag 22 ezer forint a beugró – írja a Ripost.