Charlie és a csokigyár akkor és most gyerekszínész Freddie Highmore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 13 éve szerepelt Freddie Highmore a Charlie és a csokigyárban, ám most új szerepben láthatjuk az azóta felnőtté vált színészt. 

2005-ben láthattuk Freddie Highmore-t a Charlie és a csokigyár című filmben, egy szegény családból származó kisfiú szerepében. A cuki gyerekszínész arca mindenkinek a tudatába égett, pedig azóta már több mint 10 év telt el.

Egy korábbi fotó a Charlie és a csokigyár című filmből Forrás: Warner Bros

Freddie azóta felnőtt, 25 éves férfivá érett, és szerencsére maradt a szakmában, a Golden Globe-gálán is feltűnt. Freddie jelenleg egy új sorozat, a The Good Doctor főszerepében látható, amelyben egy Shaun Murphy nevű autista sebészt alakít - írta meg a DailyMail.

Friss fotó a most megrendezett Golden Globe-gálán Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frazer Harrison

Ők voltak a Golden Globe legrosszabbul öltözött sztárjai

A 75. Golden Globe-gála nemcsak a díjazottak miatt marad majd emlékezetes, hanem a feketébe borult vörös szőnyeg miatt is. A fekete estélyi ruhákkal a zaklatások ellen tiltakoztak Hollywood csillagai. A klasszikus szín azonban nem mindenkinek hozott szerencsét: mutatjuk az este legrosszabbul öltözött celebjeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.