Így puszilgatja VV Aurelio Nádai Anikót: fotó

Forrás: RTL Gold, Life.hu -
fotó puszi Nádai Anikó VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Aurelio és Nádai Anikó kapcsolatára karácsony előtt derült fény, ennél jobban talán nem is oszthatta volna meg az embereket a viszonyuk, de úgy tűnik, ők nem törődnek senkivel: ennyire szeretik egymást.

Nádai Anikó és VV Aurelio kapcsolata nagyot robbant, erről mindenkinek volt véleménye. A pár kapott hideget-meleget, de ők már az elején leszögezték, hogy nem foglalkoznak a támadásokkal. Sok képet nem is posztolnak magukról, ezért a napokban még a szakításuk híre is felröppent, de biztosak lehetünk abban, hogy minden a legnagyobb rendben van köztük.

Nádai Anikó és VV Aurelio nagyon szerelmesek Forrás: RTL Gold, Life.hu

Ennek bizonyítására Aurelio még egy közös képet is megosztott, melyen az látható, hogy nagyon boldogok együtt: a valóságshow-sztár szerelmesen puszilja meg Anikót, aki ennél szélesebben már nem is vigyoroghatna.

Aurelio Onorato Caversaccio (@aurelio_caversaccio) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.