Embertelen körülmények között tartották gyerekeiket a kaliforniai szülők

Forrás: Thinkstock -
börtön embertelenség fogság bilincs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta bilincsbe verve, embertelen körülmények között tartotta gyermekeit az a kaliforniai házaspár, akiket a napokban vettek őrizetbe.

Az 57 éves David és a 49 esztendős Louise 13 gyermekét tartotta fogva otthonában, mindentől elzárva. A 2 és 29 év közötti fiatalokat gyakran ki is kötötték és éheztették. Szerencsére az egyiküknek sikerült elcsennie a szülők mobiltelenfonját és azon hívta fel a rendőröket. A lány borzasztó állapotban volt, a hatóság emberei pedig egyszerűen nem akarták elhinni, amit a ház egyik sötét helyiségében találtak. A gyerekeket azonnal kórházba szállították, a szülőket pedig letartóztatták – számolt be róla a Fox News.

A szomszédok megdöbbentek a történteken, csendes párnak ismerték a nőt és a férfit és sokan arról sem tudtak, hogy gyermekeik vannak. Davidnek és Louis-nak most kínzás és gyermekek veszélyeztetése miatt kell majd felelnie a bíróságon.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.