Gombos Edina szülési szabadsága hamarosan véget ért, vajon visszatér a műsorvezető csatornájához?

Gombos Edináék mindenkit megleptek, amikor 3 éve úgy döntöttek, kiköltöznek Amerikába. A műsorvezető szülési szabadsága alatt tette át székhelyét a tengerentúlra, éppen ezért a TV2-vel sem kellett megbeszélnie a döntését. Akkoriban azonban úgy nyilatkozott, hogy nem végleges letelepedést terveznek, csupán arra az időre költöztek ki, míg szabadságát tölti. 

Gombos Edina valószínűleg nem tér vissza a képernyőreForrás: TV2

Nem végleg költöztem el, csak amíg szülési szabadságon vagyok a kisfiammal, aki még csak négy és fél hónapos. Csak az biztos, hogy ősszel nem térek vissza a képernyőre, ahogy terveztük" - nyilatkozta akkor Edina, de valószínűleg azóta változott a helyzet. Szülési szabadsága nemsokára lejár ugyanis, és nem úgy néz ki, hogy haza szeretnének jönni. A Bors úgy tudja, a TV2 sem számol Edinával, és ő sem jelentkezett, hogy visszatérne. "Gombos Edina jelenleg is szülési szabadságát tölti, így a tavaszi struktúrában nem tervezett vele a csatorna" - írta a sajtóosztály. 

Gombos Edina a gyerekei miatt költözött Amerikába

Mindenki meglepődött, amikor Gombos Edináék felpakoltak, és nekivágtak az ismeretlennek. Amerikába költöztek, és sokan féltették őket, de úgy tűnik, hogy minden számításuk bejött! Gyönyörű helyen élnek, és nem is lehetnének boldogabbak! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!