Viaszbaba - Színésznőt szerettem színésznő szerető leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Felfedem hát magam, kedves kétkedők - eljött az idő. Most pedig elutazom néhány napra pihenni - eljött az idő" - írta Facebook oldalán a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című botránykönyv szerzője. Blogján pedig egy fotót is mutatott magáról.

Hónapok óta foglalkoztatja az egész országot, hogy ki lehet az több állami díjjal kitüntetett, sikeres magyar színésznő, aki leszbikus viszonyt folytatott családja mellett egy fiatal lánnyal. A művésznő kilétét továbbra is homály fedi, de a szerető, aki könyvét Krencsey Hella álnéven írta meg az évekig tartó, titkos viszonyról, most megmutatta magát.

"Talán biztonságosabb, ha most már felfedem valódi lényemet. Olvasóim egy része megnyugszik, hogy létezem, a kíváncsiskodók pedig nyugodt szívvel várhatják a jogi procedúra után a történetünk folytatását, vizuális emberek lévén nem rébuszokban elmesélve...
Drága olvasóim, követőim, sajtó, média - íme, ő vagyok én... A fiatal lány, az írónő, akinek a sorsa olyan szélsőséges és izgalmas, hogy olykor maga sem tudja, jól döntött-e, amikor ezt az utat választotta...
Mindezt a biztonságomért teszem, ezt szeretném mindenki számára hangsúlyozni.
A blog folytatódik, immár egyik főszereplő nyilvánosan vállalja, hogy ki is ő valójában.
(a fényképet a Színésznő készítette az egyik előadás díszletében és jelmezében - mielőtt ezért is perre menne...)" - szól a blogon a poszt, ami alatt megjelenik a fiatal lány fénykép is: egy szexi, hátul fenékig nyitott ruhában, hátára omló hajzugataggal ül a zongora előtt a leszbikus magyar színésznő szeretője.

Megmutatta magát a leszbikus magyar színésznő szeretője Forrás: viaszbaba.blogspot.huPortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.