Shane Tusup egyáltalán nem, míg Hosszú Katinka egyre aktívabb a közösségi médiában. Ez lehet a végleges elengedés jele Katinka részéről?

Az olimpikon és edző férje már jó ideje külön töltik mindennapjaikat, azonban az év elején megtartott Év Sportolója gála óta mintha még markánsabb megmutatkozna különélésük. Shane Tusup továbbra is alig-alig posztol közösségi oldalain, míg Hosszú Katinka egyre aktívabb, sőt ami azt illeti, a legtöbb képen vidám, mosolygós arccal láthatjuk.

A készítés :) The making :) #IronLady #HWAPO

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

A Bors megkérdezett egy szexuálpszichológust, mit jelenthet ez. Mocselini Éva azt nyilatkozta a lapnak, hogy egy kapcsolat „gyászidőszaka" akár több hónapig is eltarthat. Szerinte Katinka mosolya többek között jelezheti azt is, hogy a gyógyulás útjára lépett vagy épp azt, hogy az edzésen kívül más is leköti, keresi a gyógyulást. Ugyanakkor új kapcsolat keresésére is következtethetünk, de arra is, hogy öngyógyító folyamatai lévén bízhat abban az ország, hogy nem romlik a teljesítménye.

A szexuálpszichológus azt is leszögezi: nem mindegy, hogy a kapcsolat vége hirtelen döntés vagy egy hosszú folyamat eredménye volt. Így lehetetlen megtippelni, vajon véglegesen választották-e a különélést.