Így gyászolják kollégái a balesetben elhunyt Kiss József színészt, az Argo Tysonját

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Kiss József Scherer Péter gyász Árpa Attila Argo Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss József színész - akit leginkább az Argo Tysonjaként ismerhetünk - távozott az élők sorából, kollégái és barátai fájó szívvel, megrendülve búcsúztak tőle: egy véletlen baleset okozta a tragédiát, míndenkit megdöbbentett az 51 éves férfi halálhíre. 

Ahogy arról beszámoltunk, elhunyt Kiss József színész, akit legtöbben az Argo-filmekből ismerhetnek, habár jó pár magyar produkcióban szerepelt. Jancsó Miklós is felkérte néhány filmjébe, bár nem volt képzett színész. Kiss József civilben házak építésével foglalkozott. Halálának híréről először Árpa Attila tájékoztatta a nyilvánosságot, a színész a Facebook-oldalán számolt be a szomorú hírről.

Kiss József, Scherer Péter, Árpa Attila rendező és Bicskey Lukács az Argo 2 című film forgatásán Mogyoród közelében Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Kiderült, hogy Kiss József élete egy baleset miatt ért véget:

egy gyalogos-átkelőhelyen szeretett volna átmenni Budakeszin, amikor egy figyelmetlen autós elütötte.

Gerinc- és koponyatörést szenvedett, a kórházba szállítása után nem sokkal belehalt a sérüléseibe. Kiss József néhány korábbi kollégáját, Scherer Pétert és Oszter Sándort a Blikk értesítette a tragédiáról.

Hogy lehet így elmúlni?

"Nagyon sajnálom, nem tudtam erről a szörnyűségről, részvétem a családjának"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.