A Fal című produkcióban tapsoltatta a közönséget Aurelio

Forrás: Instagram/aurelio_caversaccio -
Aurelio A fal RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Aurelio mit dolgozott az elmúlt hónapokban: a többi között Sebestyén Balázzsal  A Fal című produkciót tökéletesítette, és nagyon szerette csinálni. 

Kiderült, hogy Aurelio az elmúlt hónapokban Sebestyén Balázs munkatársa volt. A ValóVilág korábbi szereplője és műsorvezetője testhezálló feladatot kapott A Fal című produkcióban, de csak a kulisszák mögött. Ő felet azért, hogy a közönség felspannolt állapotba kerüljön, hogy mindenki akkor tapsoljon, amikor kell, és, hogy mindenki tapsoljon, amikor eljött az ideje.

A Fal című produkcióban tapsoltatta a közönséget Aurelio Forrás: Instagram/aurelio_caversaccio

Ezt maga Aurelio árulta el, ugyanis közzétett Instagram-oldalán egy fotót Sebestyén Balázzsal, a kommentekből pedig kiderül, hogy a tapsoltatás volt a dolga, és az is, hogy nagyon szerette csinálni. "A Fal! Imádtam itt dolgozni" - írta a fotóhoz a valóságshow-sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.