Kemény harcot vívott életéért Koller Katalin, de másodjára már nem sikerült legyőznie a rákot. A szépségkirálynő távozott az élők sorából, temetésén még utoljára mindenkinek üzent. 

Az egykori szépségkirálynőnél mellrákot diagnosztizáltak, nyirok, máj, tüdő és csontáttétekkel. Kata felvette a harcot a betegséggel szemben, és meg is gyógyult, de csak két évig volt boldog. A rák visszatért, ő pedig úgy érezte, nincs ereje tovább harcolni. Visszautasította a kezeléseket, édesanyja karjai között halt meg

Koller Katalin temetésén üzent a tőle búcsúzóknakForrás: AFP/Attila Kisbenedek

Temetésén rengetegen vettek tőle búcsút, a család egy közeli barátja mondott beszédet, amelyben az özvegy, Dávid szavait is tolmácsolta és Kata üzenetét is. "2014-ben szerelemből házasodtunk, mely érzés folyamatosan csak erősödött, és mellette nagyon mély tisztelet alakult ki bennem. Mellette repült az idő, nélküle most egy pillanat is egy örökkévalóságnak tűnik, de jól tudom, nem szeretné, hogy szomorkodjunk, hiszen ő már jó helyen van" - hangzott az özvegy üzenete, melyet Kata levelének a felolvasása követett. "Elmesélem nektek, mi történt velem, mert hiszek benne, hogy ezzel segíteni tudok másoknak (...) Éljetek jól, tartalmasan, szeressetek nagyon és sokat" - üzente az egykori szépségkirálynő a Blikk szerint.