Várkonyi Andrea és Mádai Vivien adásban mosták le magukról a sminket: videó

Várkonyi Andrea smink nélkül bevállalós Adás Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien és Várkonyi Andrea bevállalták: lemosták adásban a sminket az arcukról.

Mádai Vivien és Várkonyi Andrea megmutatták, milyen az, amikor nincs rajtuk smink. Doszpot Evelin és Megyeri Csilla nem vállalták ezt a kihívást.

Fehérneműben bújt párjához Tücsi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-fehernemuben-bujt-parjahoz-tucsi-foto.htmlEgy csipke melltartó és néhány szivecske: így bújik egymáshoz az ágyban Tücsi és jégkorongozó kedvese, Sofron István. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián családi fotót tett közzéhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-berki-krisztian-csaladi-fotot-tett-kozze-foto.htmlBerki Krisztián szerelmes és ezt naponta többször is a tudtunkra adja. Bár szerelmét szerette volna megóvni a nyilvánosságtól, előszeretettel rakják ki közösségi oldalaikra a szerelmes fotókat. Ezúttal úgy pózoltak, mintha máris egy család lennének.TV + SztárokOrigoBódi Sylvi hatalmas hullámok mellett szörfözik: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-bodi-sylvi-hatalmas-mellett-szorfozik-video.htmlBódi Sylvi a természet és a tenger szerelmese. Hosszú évek óta szörfözik szerte a világban, de ilyen félelmetes videót még sosem posztolt... TV + Sztárok--Tóth Gabi és Krausz Gábor, a Séfek séfe sztárja egy pár? Árulkodó fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-toth-gabi-es-krausz-gabor-a-sefek-sefe-sztarja-egy-par-arulkodo-fotok.htmlTóth Gabi nem szingli többé? Krausz Gáborral sejtelmes üzeneteket váltanak a közösségi oldalaikon.TV + Sztárok--Kelemen Annát szétszedték a kommentelők, amiért indulni akar a választásokonhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-kelemen-annat-szetszedtek-a-kommentelok-amiert-kepviselokent-indul.htmlKelemen Anna képviselőként indul, ezt közösségi oldalán jelentette be. Követőit igencsak megosztotta a hír: kap hideget-meleget.TV + Sztárok--Vajna Timi majdnem balesetet szenvedett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-vajna-timi-majdnem-balesetet-szenvedett-foto.htmlVajna Timi jelenleg Aspenben síel, ahol egy szellemekkel teli hotelben szállt meg és majdnem lezuhant egy hatalmas lépcsőről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.