Melissa Ede transznemű taxis 4 millió fontot nyert, eddig csak műtétekre költött

plasztikai műtét műtét plasztikai beavatkozás transzneműek taxi orvos transzneműség kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taxisként dolgozik a transznemű Melissa Ede, aki 4 millió fontot nyert kaparós sorsjegyen. Ebből már 30 ezer fontot költött műtétekre, hogy szebbnek, fiatalabbnak és nőiesebbnek érezhesse magát. 

Botoxon esett át, arcimplantátumot csináltatott, feltöltette ajkait és a ráncaira is volt gondja Melissa Edének, aki transznemű és taxisként dolgozik. Nemrégiben 4 millió fontot nyert kaparós srosjegyen, ebből pedig már 30 ezer fontot költött plasztikai beavatkozásokra.

Melissa Ede Forrás: Facebook/Mellisa Ede

Menyasszonya, Rachel Nason szerint jól látható a különbség a műtét előtti és a műtét utáni arcon, mint viccesen megjegyezte: párja arca a beavatkozás előtt már-már egy pulykára hasonlított - írja a Metro.

Melissa egyébként azt tervezi, itt még nem áll meg a műtétekkel, szeretne még például, hogy a fogait és az orrát is megcsináltatja. Célja, hogy szebbnek, fiatalabbnak és nőiesebbnek lássa magát.

Sugar ... remade. Enjoy

Melissa Ede (@melissaede) által megosztott bejegyzés,

A transznemű taxis egyébként kicsit sem szégyenlős számos fotót és videót tölt fel magáról közösségi oldalaira. A videókban közös például, hogy valamit mindig ragaszt kebleire. Hol pirítóst, hol pedig egy-egy kiló cukrot.

VV Fanni feltételezett gyilkosa szerette a luxust, de nem volt rá pénzehttp://www.life.hu/news/20180227-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa-szerette-a-luxust-de-nem-volt-ra-penze.htmlVV Fanni ügyében egyelőre nincs változás, ám egyre több dolog derül ki feltételezett gyilkosáról. News--Elképesztő részletek: így bántak a prostitúcióra kényszerített lányokkal (18+)http://www.life.hu/news/20180227-elkepeszto-reszletek-igy-bantak-a-prostituciora-kenyszeritett-lanyokkal.htmlElkapta a rendőrség azt az embercsempész bandát, akik vudu rituálénak vetették alá a prostitúcióra szánt lányokat. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoEgész testét, szemgolyóját és ínyét és kitetováltatta a brightoni férfi (18+)http://www.life.hu/news/20180227-egesz-testet-szemgolyojat-es-inyet-es-kitetovaltatta-a-brightoni-ferfi.htmlTeste egyetlen porcikáját sem kímélte a festéktől az a brightoni férfi, akit csak Eli Ink néven ismernek. Közösségi oldalán számos képet oszt meg testéről, melyen további módosításokat kíván végrehajtani, sőt egy videót is töltött fel arról, amikor az ínyét tetoválták. News--A Teréz körúti robbantó tárgyalásán rajongói is megjelentekhttp://www.life.hu/news/20180227-rajongoi-is-megjelentek-a-terez-koruti-robbanto-targyalasan.htmlHétfőn folytatódott a Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László tárgyalása. Ott voltak a szimpatizánsai is, akik még a bíróval is akartak beszélni. NewsOrigoOrszágszerte figyelmeztetések vannak érvényben a zord időjárás miatthttp://www.life.hu/news/20180227-orszagszerte-figyelmeztetesek-vannak-ervenyben-a-zord-idojaras-miatt.htmlTöbb megyében a további havazás, emellett országszerte a hófúvás veszélye miatt vannak érvényben elsőfokú figyelmeztetések.News--Összeomlott a rácsok mögött VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. Lászlóhttp://www.life.hu/news/20180227-osszeomlott-a-racsok-mogott-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa.htmlMa döntenek arról, hogy VV Fanni feltételezett gyilkosa, a dunaújvárosi B. László továbbra is előzetesben marad-e. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.