A színpadon lett rosszul az Oltári csajok Biancája, Danics Dóra

Forrás: RTL 2 -
drog Oltári csajok Danics Dóra énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Danics Dóra az Oltári csajok című sorozatban is énekesnőt alakít, aki alaposan megbonyolítja mások életét hisztérikus természetével. Ráadásul a droghasználattól sem riad vissza: így történt az utóbbi részekben is. 

Fellépésre készült Bianca, amikor észrevette, hogy háttártáncosai közül az egyik drogot fogyaszt, és úgy gondolta, ő is kipróbálja az anyagot, azonban nem várt dolog történt. Ahogy a színpadra lépett, és énekelni kezdett, összeesett. A mentők kiérkeztek, de az nem maradt titokban előttük, hogy a rosszullét oka a drog, így ha felépül, alaposan megütheti a bokáját.

Forrás: RTL 2

Ezt üzente a leszbikus színésznő utoljára szerelmének, Krencsey Hellánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-ezt-uzente-a-leszbikus-szineszno-utoljara-szerelmenek-krencsey-hellanak-viaszbaba.htmlHónapok óta követhetjük Krencsey Helga, a Viaszbaba szerzője blogját. A fiatal nő most megosztotta a színésznő utolsó, neki írt üzenetét. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Emily Ratajkowski Sebastian Bear-McClardhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-ferjhez-ment-emily-ratajkowski-sebastian-bear-mcclardhoz-fotok.htmlRatajkowski az Instagram sztoriban számolt be házasságáról.TV + Sztárok--Titkosszolgálati eszközökkel figyelik meg az Oltári csajok színészéthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-titkosszolgalati-eszkozokkel-figyelik-meg-az-oltari-csajok-szineszet-rtl-2.htmlKisebb-nagyobb titkai mindenkinek vannak, egyesek ráadásul kínosan ügyelnek arra, hogy elhallgassák őket mások elől. Akik viszont szimatot fognak, azon ügyeskednek, hogy kiderítsék az igazságot. De mindenáron, akár tisztességtelen eszközöket is bevetve?! Az Oltári csajok péntek esti epizódjában éppen erre láthattunk példát! TV + SztárokOrigoTűz ütött ki Somló Tamás házábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-tuz-utott-ki-somlo-tamas-hazaban-ozvegye-gyongyver-nyilatkozott.htmlSomló Tamás hagyatékának egyik felbecsülhetetlen darabja megsemmisült.TV + SztárokOrigoMesébe illő házasságot és óriási vagyont hagyott ott Katona Renáta Berki Krisztiánérthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-mesebe-illo-hazassagot-orias-vagyont-hagyott-ott-katona-renata-berki-krisztianert.htmlAhogy írtunk róla, kiderült, férjes asszonyba szeretett bele Berki Krisztián. Renáta hatmilliós Szent István-bazilikai esküvőn mondta ki másfél éve a boldogító igent férjének, aki utána is fényűző életet biztosított Renátának. TV + Sztárok--Beszóltak Vajna Tímeának a legújabb Instagram-posztja alatthttp://www.life.hu/sztarok/20180222-beszoltak-vajna-timeanak-a-legujabb-instagram-posztja-alatt.htmlSejtelmes fotót tett közzé Vajna Tímea Los Angelesből. Azt nem tudjuk, találkozott-e Amerikában Andy Vajnával, de (L)OVER feliratú felsője nem sok jót sejtet. És ha ez nem lenne elég, követői is belekötöttek. Azzal szekálják, hogy gazdag férje nélkül mehet párizsit szeletelni a közértbe. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.