Sztárcsemeték, akik átkozni fogják nevükért szüleiket: Mackópajtás és Rakéta

Sam Worthington név Zooey Deschanel Jason Lee Frank Zappa Jamie Oliver gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valamiért a sztárok körében nem divat tisztességes nevet adni a gyerekeknek, és habár néhány nagyon édesnek hangzik, valószínűleg senki nem választaná magának. Ha felnőnek ugyanis, senki nem fogja őket komolyan venni. Ki bízna meg például olyasvalakiben, akit Mackópajtásnak vagy Rakétának hívnak?

Sam Worthington és Laura Bingle Rakétája

Nem akart hétköznapi nevet adni gyermekének a színész és a modell párosa, így aztán olyat választottak, amit élő ember biztosan nem adna jó szívvel sem a fiának, sem a lányának. Míg kicsi, addig bármi jól áll neki, de felnőttként mindenki meredten fog rá bámulni, amikor bemutatkozik Rakétaként. Sam Worthington és Laura Bingle Rocket Zotnak nevezte el fiát.

Sam Worthington és Laura Bingle idősebb fia a Rocket nevet kapta Forrás: Northfoto

Zooey Deschanel és Jacob Pechenik Vidrája

Zooey Deschanel nem hétköznapi színésznő, igazi jelenség, ezért amikor teherbe esett, mindenki biztos volt abban, hogy különleges nevet fog adni gyermekének, és nem tévedtek. Habár valószínűleg nem ilyenre gondoltak a színésznő rajongói. Ő ugyanis Elsie Otter névre keresztelte lányát. Az Elsie-vel még nincs is semmi baj, na de az Otterrel már van, ugyanis magyarul az annyit tesz, hogy vidra.

Zooey Deschanel és Jacob Pechenik Elsie Otter névre keresztelte lányát Forrás: Northfoto

Jamie Oliver és Juliette Norton összes gyereke...

Jamie Oliver nemcsak a konyhában kreatív, a gyermekeik elnevezése során is megmozgatta a jobb agyféltekéjét... Sikerült igazán különleges neveket találni az összes gyermekének, de egészen biztos, hogy egyik lánya sem fog örülni. Lányai ugyanis a Daisy Boo (Hess Százszorszép), a Poppy Honey (Mézpipacs), a Buddy Bear (Mackópajtás) és a Petal Blossom Rainbow (Virágszirom Szivárvány) keresztnevekre hallgatnak.

Jamie Oliver és felesége mindegyik gyermeküknek igazán különleges nevet adott Forrás: Instagram/Jamie Oliver

Jason Lee és Beth Riesgraf Pilótakiképzője

A színészpár sem akart hétköznapi nevet adni a fiuknak, de hogy hogyan sikerült éppen ennél a kombinációnál kikötni, az rejtély. A fiuk biztos nem fogja megdicsérni őket a kreativitásukért, pedig ehhez tényleg szabadjára kellett engedniük a gondolataikat. Fiukat Pilot Inspektor névre keresztelték, ami nagyjából annyit tesz, hogy Pilótakiképző. Szegény fiú.

Jason Lee és Beth Riesgraf Pilótakiképzőnek nevezte el a fiát, aki ezt felnőttként biztos nem fogja megköszönni Forrás: Getty Images

Frank Zappa Muffinja

A zenész és filmkészítő mindig a dobozon kívül gondolkodott, ezért biztosak voltak a rajongói abban, hogy gyermekeinek sem fog hétköznapi neveket választani. Így is lett, de mégis az egyik lányának sikerült a legfurcsábbat kitalálni. Ki tudja miért, Diva Thin Muffin névre keresztelték egyik lányukat, ami magyarul Díva Vékony Muffin szó szerinti fordításban.

Frank Zappa mindig a dobozon kívül gondolkodott Forrás: Getty Images
Patrick Stewart 38 évvel fiatalabb feleségével, Sunny Ozell-lel ment az Oscar-gálára fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-patrick-stewart-38-evvel-fiatalabb-felesegevel-sunny-ozell-lel-az-oscar-galan.htmlA 77 éves Patrick Stewart a 90. Oscar-gálára 38 évvel fiatalabb feleségével érkezett: csak úgy tündököltek. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András külseje megváltozott: levágatta szakálláthttp://www.life.hu/sztarok/20180305-kallay-saunders-andras-kulseje-megvaltozott-levagatta-szakallat.htmlKállay-Saunders András sok év után úgy döntött, hogy itt a változás ideje. TV + Sztárok--Ilyen a kapcsolat Katalin hercegnő és Meghan Markle közötthttp://www.life.hu/sztarok/20180305-ilyen-a-kapcsolat-katalin-hercegno-es-meghan-markle-kozott.htmlAzóta érdekli az embereket, hogy hogyan jön ki egymással Meghan és Kate, mióta kiderült, hogy Harry herceg is csatlakozott a kapcsolatban élők táborához. A két nő közötti viszonyról eddig szinte semmit sem lehetett tudni, ám most fény derült arra, hogy kedvelik-e egymást. TV + Sztárok--Gáspár Evelin kiakadt: nem talál magának jó szemüvegethttp://www.life.hu/sztarok/20180305-gaspar-evelin-kiakadt-nem-talal-maganak-jo-szemuveget.htmlNem talál magának megfelelő szemüveget Gáspár Evelin. Erről a közösségi oldalán számolt be. TV + SztárokOrigoHódi Pamela bírósághoz fordult kislánya elhelyezése miatt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180304-hodi-pamela-birosaghoz-fordult-kislanya-elhelyezese-miatt-foto.htmlÁll a bál Berki Krisztián és egykori párja, Hódi Pamela között. Nem tudnak megegyezni kislányuk elhelyezéséről.TV + SztárokOrigoBorbély Alexandra így készül az Oscar-gálára: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180304-borbely-alexandra-igy-keszul-az-oscar-galara-foto.htmlHamarosan a vörös szőnyegre lép Borbély Alexandra is az idei 90. Oscar-gálán, ugyanis ő a főszereplője annak a magyar filmnek, ami nagy eséllyel indul idén a győzelemért. A Testről és lélekről lehet a következő Oscar-díjas magyar alkotás.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.