Valamiért a sztárok körében nem divat tisztességes nevet adni a gyerekeknek, és habár néhány nagyon édesnek hangzik, valószínűleg senki nem választaná magának. Ha felnőnek ugyanis, senki nem fogja őket komolyan venni. Ki bízna meg például olyasvalakiben, akit Mackópajtásnak vagy Rakétának hívnak?

Sam Worthington és Laura Bingle Rakétája

Nem akart hétköznapi nevet adni gyermekének a színész és a modell párosa, így aztán olyat választottak, amit élő ember biztosan nem adna jó szívvel sem a fiának, sem a lányának. Míg kicsi, addig bármi jól áll neki, de felnőttként mindenki meredten fog rá bámulni, amikor bemutatkozik Rakétaként. Sam Worthington és Laura Bingle Rocket Zotnak nevezte el fiát.

Sam Worthington és Laura Bingle idősebb fia a Rocket nevet kaptaForrás: Northfoto

Zooey Deschanel és Jacob Pechenik Vidrája

Zooey Deschanel nem hétköznapi színésznő, igazi jelenség, ezért amikor teherbe esett, mindenki biztos volt abban, hogy különleges nevet fog adni gyermekének, és nem tévedtek. Habár valószínűleg nem ilyenre gondoltak a színésznő rajongói. Ő ugyanis Elsie Otter névre keresztelte lányát. Az Elsie-vel még nincs is semmi baj, na de az Otterrel már van, ugyanis magyarul az annyit tesz, hogy vidra.

Zooey Deschanel és Jacob Pechenik Elsie Otter névre keresztelte lányátForrás: Northfoto

Jamie Oliver és Juliette Norton összes gyereke...

Jamie Oliver nemcsak a konyhában kreatív, a gyermekeik elnevezése során is megmozgatta a jobb agyféltekéjét... Sikerült igazán különleges neveket találni az összes gyermekének, de egészen biztos, hogy egyik lánya sem fog örülni. Lányai ugyanis a Daisy Boo (Hess Százszorszép), a Poppy Honey (Mézpipacs), a Buddy Bear (Mackópajtás) és a Petal Blossom Rainbow (Virágszirom Szivárvány) keresztnevekre hallgatnak.

Jamie Oliver és felesége mindegyik gyermeküknek igazán különleges nevet adottForrás: Instagram/Jamie Oliver

Jason Lee és Beth Riesgraf Pilótakiképzője

A színészpár sem akart hétköznapi nevet adni a fiuknak, de hogy hogyan sikerült éppen ennél a kombinációnál kikötni, az rejtély. A fiuk biztos nem fogja megdicsérni őket a kreativitásukért, pedig ehhez tényleg szabadjára kellett engedniük a gondolataikat. Fiukat Pilot Inspektor névre keresztelték, ami nagyjából annyit tesz, hogy Pilótakiképző. Szegény fiú.

Jason Lee és Beth Riesgraf Pilótakiképzőnek nevezte el a fiát, aki ezt felnőttként biztos nem fogja megköszönniForrás: Getty Images

Frank Zappa Muffinja

A zenész és filmkészítő mindig a dobozon kívül gondolkodott, ezért biztosak voltak a rajongói abban, hogy gyermekeinek sem fog hétköznapi neveket választani. Így is lett, de mégis az egyik lányának sikerült a legfurcsábbat kitalálni. Ki tudja miért, Diva Thin Muffin névre keresztelték egyik lányukat, ami magyarul Díva Vékony Muffin szó szerinti fordításban.

Frank Zappa mindig a dobozon kívül gondolkodottForrás: Getty Images