Elrabolták a katonai gyakorlaton Meghan Markle-t

Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson -
esküvő királyi család fegyver Meghan Markle elrablás gyakorlat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle-t elrabolták: nem kell azonban aggódni, szerencsére csak a brit hadsereg elitalakulata tesztelte, mit tanult önvédelmi óráin a leendő hercegné.

Bár már színésznőként is igen népszerű volt, azzal, hogy Harry herceg megkérte a kezét, a fél világ ismerte meg Meghan Markle nevét. Az ismertséggel pedig az értéke is nőtt a bűnözők szemében, így nem árt felkészülnie bizonyos negatív forgatókönyvekre. Amellett, hogy javában készül az esküvőjére, hónapok óta önvédelmi leckéket kell vennie, most pedig azt is letesztelték, mit tanult eddig.

Meghan Markle önvédelmi leckéket vesz Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson

Az Express azt írja, ezen a gyakorlaton a királyi család minden tagjának át kellett esnie, de Katalin hercegné kicsit később, az esküvője után vállalta be. Meghan „próbatétele" a herefordshire-i katonai főhadiszálláson történt és állítólag a katonák alaposan ráijesztettek a leendő hercegnére. Éles lőszereket használtak, hogy Meghan megismerje, milyen egy igazi fegyver hangja, és azt is elpróbálták, milyen az, amikor elrabolják.

Xantus Barbara életében nincsen férfi: gyerekei és barátai veszik körülhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-xantus-barbara-eleteben-nincsen-ferfi.htmlXantus Barbara már évekkel ezelőtt elvált, de még nem talált maga mellé igazi társat, pedig ő várja, hogy megérkezzen. TV + SztárokOrigoPolgár Árpád felesége, Tünde is beszáll a Feleségek Luxuskivitelben gazdag hölgyei közéhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-polgar-arpad-felesege-tunde-is-beszall-a-felesegek-luxuskivitelben-csapataba.htmlMár forgatják a Feleségek Luxuskivitelben című reality újabb évadát. A műsor új szereplőkkel indul hamarosan: Yvonne Dederick mellett Polgár Tünde, Polgár Árpád műkereskedő felesége is látható lesz a luxusműsorban. TV + SztárokOrigoCameron Diaz visszavonul: nem forgat több filmethttp://www.life.hu/sztarok/20180312-cameron-diaz-visszavonul-nem-forgat-tobb-filmet.htmlCameron Diaz életében először felhőtlenül boldog fiatal rockzenész férje oldalán. A világhírű színésznő éppen ezért minden idejét családjára szeretné fordítani: a hírek szerint 2014 óta minden filmszerepet visszautasít. TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Shane Tusup szünetelteti a válást: kérvényt nyújtottak behttp://www.life.hu/sztarok/20180312-hosszu-katinka-es-shane-tusup-szunetelteti-a-valast.htmlA rajongók reménykednek: Hosszú Katinka és edző férje, Shane Tusup képviselőiken keresztül kérvényezték a válás szüneteltetését. TV + SztárokOrigoKihívó öltözködése miatt vált meg a BBC Helen Skelton műsorvezetőtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-kihivo-oltozkodese-miatt-valt-meg-a-bbc-helen-skelton-musorvezetoto.htmlAz Express arról ír, hogy BBC csatorna vezetősége úgy véli, hogy a 34 éves tévés, Helen Skelton öltözködése elvonja a figyelmet a munkájáról, ezért elküldték. TV + SztárokOrigoTóth Vera nagyon vékony a legújabb fotóinhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-toth-vera-nagyon-vekony-legujabb-fotoin.htmlTóth Vera nagy fogyásáról nincs aki még ne hallott volna, és mi is többször írtunk már arról, hogy gyomorbypass-műtétjének és az azt követő életmódváltásnak köszönhetően milyen karcsú lett az énekesnő. Vera legújabb fotóihoz nem is fűzünk hozzá semmit. Nézzétek! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.