Viaszbaba - Színésznőt szerettem Krencsey Hella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan kiderül, ki is az a leszbikus magyar színésznő, aki nyolc évig tartó élettársi kapcsolatban volt kedvesével, Krencsey Hellával. A két éve húzódó történetből bírósági ügy lett, aminek közeljövőben megtartják az első tárgyalását.

Az egykori szerető szerint az ismert színésznő soha nem volt olyan népszerű mint most. Úgy gondolja ez az ügy csak még kíváncsibbá teszi majd a közönségét. Hella elárulta, hivatalból le kell folytatni a bírósági ügyet, azért a 8 évnyi bántalmazásért, lelki és fizikai terrorért, amit átélt egykori szeretője mellett, de reméli, mihamarabb pont kerülhet a bírósági ügy végére.

Krencsey Hella, a leszbikus színésznő szerelme Forrás: Mokka

A színésznő és szeretője tavaly márciusban beszélt egymással, de a fenyegetőzésen nem jutottak túl.

"Én tavaly márciusban beszéltem vele utoljára, amikor is én megkérdeztem tőle, hogy mit szeretne elérni ezzel az egésszel. Ő erre nem tudott mit mondani, sőt, hol öngyilkossággal fenyegetőzött, hol azt mondta, hogy soha többé nem akar látni. Tehát össze-vissza beszélt, nem is igazán értettem a lényegét. Azóta mi nem találkoztunk, nem kommunikáltunk. Sőt, arra is tett megjegyzést, hogy esetleg mi egy terapeutához menjünk el, és kommunikáljuk le bíróságon kívül. (...) Én abszolut azt gondolom, hogy ezt egy normális beszélgetés során meg tudtuk volna oldani. Ő nem így állt hozzá. Ő szeretne papírt arról, hogy neki ez a 8 év nem történt meg az életében" - mondta Krencsey Hella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.