Scarlett Johanssonnal és Cameron Diazzal is hírbe hozták Harry herceget

"Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas " -
Scarlett Johansson botránykönyv Cameron Diaz botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjelent az a botránykönyv, amelyben a brit írónő, Katie Nicholl beszámol Harry herceg korábbi afférjairól.

Ma jelent meg Katie Nicholl Harry: Life, Loss, and Love című könyve, amelyben az írónő lerántja a leplet Harry herceg korábbi afférjairól. A kötetből kiderül, hogy Diana kisebbik fia egy éjszakai klubban egyszer összegabalyodott Scarlett Johanssonnal, de remekül érezte magát Madonna egyik partiján is.

Harry azonban nem csak a bulikban ismerkedett, Cameron Diazzal például egy neves edzőteremben futott össze. Állítólag ők maguk is nagyon meglepődtek a találkozáson és a színésznő szinte azonnal belehabarodott a hercegbe. Elkérte a telefonszámát és kért tőle egy újabb találkozót. Harry azonban nem vette komolyan, kinevette őt. Végül nem lett a dologból semmi.

Harry herceg mindig népszerű volt a hölgyek körében Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Az írónő azt írja, Harry valóban odáig volt Chelsy Davy-ért, ugyanakkor, amikor a lány nem volt vele, akkor azért más nőket is szemügyre vett. A herceg másik nagy szerelme Cressida Bonas volt, de a modell-színésznő (ellenben Meghan Markle-lel) nem volt hajlandó feladni a karrierjét azért, hogy hercegné válhasson belőle - írja a RadarOnline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.