Nem először, de nagyon úgy tűnik, hogy utoljára szakított L.L. Junior és menyasszonya, Körtvélyessy Kinga. A lány nyilatkozott is kapcsolatuk végretéréséről és leszögezte, innen nincs visszaút.

Nagyon szenvedélyes volt a kapcsolat Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior között, de a tüzesség végül felemésztette őket. Az elmúlt két évben többször is szakítottak egymással, most úgy tűnik, hogy nem lesz még egy békülés. junior már el is költözött egykori menyasszonyától, aki megerősítette a hírt és leszögezte, nem kezdik újra soha többet.

L.L. Junior és menyasszonya végleg szakítottakForrás: Facebook/Mokka

"Részemről ez a kapcsolat végérvényesen és örökre véget ért! Lezártam! Sok minden vezetett idáig, de szeretnék végleg kiszállni ebből a szappanoperából. Voltak olyan külső személyek a kapcsolatunk kezdete óta, akik folyamatosan megpróbáltak keresztbe tenni nekünk, és nap mint nap azon munkálkodtak, hogy ne működjön. Ez persze egy erős és összetartó kapcsolatnak nem árthatott volna. A miénk sajnos nem volt elég stabil ahhoz, hogy ezeket kivédjük, és a köztünk lévő problémákat sem tudtuk megoldani. Nagyon sokszor megpróbáltuk már, de mindig kudarcot vallottunk. Az ember egy idő után belátja, hogy jobb lesz külön. Mostantól szeretnék maximálisan a munkámra koncentrálni és újjáépíteni azokat a kapcsolatokat, amik elvesztek az utóbbi években. Ez érthető az édesapámra és édesanyámra, akiktől eltávolodtam, és természetesen a barátokra is. Lacinak csak annyit üzennék: sok boldogságot kívánok neki és az élettársának" - mondta a Ripostnak Kinga, de Junior is megszólalt, bár sokkal szűkszavúbb volt. "Rengeteg gyönyörű dolgot kaptam tőle, amiért hálás vagyok neki. Olyan magaslatokba repítettük el egymást, ahol még soha nem jártunk. De olyan mélységekbe is húztuk le egymást, amitől megijedtünk" - mondta a rapper.