Meghan Markle a negyedik barátnő, akit Harry herceg Botswanába vitt romantikázni

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
Meghan Markle romantika exek Botswana nyaralás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg tavaly nyáron Botswanába vitte Meghan Markle-t nyaralni, ezzel ő a negyedik barátnő, akit az afrikai országba vitt romantikázni.

A Mirror azt írja, Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle még tavaly augusztusban utazott el kettesben romantikázni az afrikai Botswanába. Állítólag csodás napokat töltöttek együtt, nagyon élvezték a kiruccanást. Ugyanakkor azt nem tudni, Meghan tudja-e, hogy vőlegénye korábban ugyanoda vitte három másik exét is.

A portál azt írja, a volt barátnők közül Nathalie Pinkham, Chely Davy és Cressida Bonas is szafarizott Botswanában a herceggel.

Harry herceg Meghan Markle-t is Botswanába vitte romantikázni Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A brit újságíró, Andrew Morton azt mondja, a királyi család viccesnek találhatta, hogy Meghan a negyedik lány, akit odavisz Harry. Ugyanakkor ez egy nagyon romantikus úti cél, és ki ne szeretne bele egy olyan férfiba, aki szabadidejét elefántok és orrszarvúk között szereti tölteni? – tette fel a költői kérdést a szakember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.