Ábel Anita Giannival beszélgetett gyerekkoráról, vallásról, hitről és Debreczeni Zitáról

Ábel Anita Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anita Story-jában az eheti vendég Gianni, aki eddig nem beszélt kapcsolatáról Debreczeni Zitával. Most Ábel Anitával kivételt tett és nem csak gyerekkoráról, vallásról, hitről és a testvérével való viszonyáról mesél, de betekintést enged házas életének hétköznapjaiba is.

A magánéletét érintő kérdésekre is őszintén válaszolt Gianni - kijelentette, hogy Zita az egyedüli nő az életében, akit elvett, és soha többet nem vesz feleségül mást. Hozzátette, feleségét egyáltalán nem akarja a saját képére formálni, és azt is tudja, ő az igazi és hangsúlyozta az elfogadás fontosságát. Gianni arról is beszélt, hogy ha nehézségek adódnának a kapcsolatukban, akkor is harcolna Zitáért, hiszen az, ami szép egy kapcsolatban, az az idővel sem múlik el, és az emlékükbe lehet kapaszkodni.

Újabb eredményeiről posztolt az Instagramra Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180527-ujabb-eredmenyeirol-posztolt-az-instagramra-hosszu-katinka-uszono.htmlAmíg a fél ország Hosszú Katinka és Shane Tusup szakításáról beszél, az úszónő egyre másra szerzi az érmeket, amit a rajongó tudtára is ad Instagramján. Rosszindulatú kommentekből ezúttal sincs hiány, de úgy tűnik, Katinka nem bonyolódik virtuális vitába a követőivel. TV + SztárokOrigoMorgan Freemant nyolcan vádolják szexuális zaklatással, az életműdíját is elvehetikhttp://www.life.hu/sztarok/20180527-morgan-freemant-nyolcan-vadoljak-szexualis-zaklatassal-az-eletmudijat-is-elvehetik.htmlNéhány nappal ezelőtt nyolc nő is állította, hogy Morgan Freeman szexuálisan zaklatta őket. A színész állítja: semmi ilyen nem történt. TV + Sztárok--Hajdú Péter búcsúzik: vasárnap este lesz az ATV-n az utolsó Esti Frizbihttp://www.life.hu/sztarok/20180527-hajdu-peter-bucsuzik-vasarnap-este-lesz-az-atvn-az-utolso-esti-frizbi.htmlVasárnap este látható az ATV-n az utolsó Esti Frizbi. A műsor két év után szűnik meg. TV + SztárokOrigoEz Rubint Réka és Schobert Norbi szerelmének titkahttp://www.life.hu/sztarok/20180527-ez-rubint-reka-es-schobert-norbi-szerelmenek-titka-vallomas.htmlA több mint másfél évtizede házasságban élő Rubint Réka és Schobert Norbert a mai napig szemmel láthatóan imádják egymást. Réka most elmondta, mi a szerelmük titka. TV + SztárokOrigoHatalmas dekoltázzsal pózol Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180526-hatalmas-dekoltazzsal-pozol-kollo-babett-szineszno-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje.htmlBabett eddig sem szerénykedett a merész ruhadarabokkal, ám a stílusváltást követő új ruhái még inkább láttatják alakját. Követői imádják az alábbi képet is. TV + Sztárok--A magánéleti válsága ellenére csodálatosat úszott Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180526-a-maganeleti-valsaga-ellener-csodalatosat-uszott-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka 2018-ban először indult versenyen, és rögtön nagy idővel, rekorddal győzött. Köszönöm, hogy mindig számíthatok Rád, Úszás! Köszönöm, hogy vagy nekem, a kapaszkodóm, a vasmacskám. Annyi mindent kaptam már Tőled! Irvine, 200 vegyes 1. hely 2:10,87 (új versenycsúcs) 50 gyors 4. hely 25,67 - tette közzé legújabb versenyeredményét az Instagramján Hosszú Katinka. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.