Rákóczi Ferit házasságtöréssel vádolja egy idegen nő

Forrás: BENCE BARSONY -
Rákóczi Ferenc házasságtörés idegen nő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákóczi Feri a reggeli műsorukban mesélt az őt bosszantó történetről: egy idegen nő a közösségi oldalon feleségére írt egy üzenetet, miszerint a rádiós megcsalja őt a konyhalánnyal.

A Balázsék című reggeli műsorban mesélte el Rákóczi Feri, hogy felesége kapott egy levelet, amiben az állt, hogy ő megcsalja Judithot. Ferit rosszul érintették a történtek, de szerencsére kedvese, Béka nem dőlt be a hazugságoknak.

Rákóczi Feri Forrás: BENCE BARSONY

Sebestyén Balázs azonnal Feri segítségére kelt és írt a nőnek egy kamu választ, hogy kiderüljön, ki az illető.

„Köszönöm! Én is régóta gyanakodom erre, Feri nagyon megváltozott! Kérlek, segíts nekem. Tudsz még valamit? Ki az? Istenem, annyira kétségbe vagyok esve" - állt a levélben, amire jött is válasz, így Balázs amikor meglátta, ki a feladó, azonnal emlékezett a "jóakaróra".

"Tudom, ki ez a nő! Egy bolond!" - jelentette ki Balázs.

Szerencsére a történet nem sült el balul és nem sikerült éket verni Feri és Béka évek óta tartó kapcsolatába, melyből két gyerek, Panna és Soma született- írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.