26 évvel idősebb, ötgyerekes férfit szeret a FEM3 műsorvezetője, Koholák Alexandra.

Az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatból megismert Koholák Alexa, aki újabban a FM3-on vezet műsort, megmutatta párját. Balázs 26 évvel idősebb nála, öt gyerek édesapja és spirituális gyógyítóként dolgozik. Így ismerkedett meg a fiatal lánnyal is, aki gyakori fejfájása miatt fordult hozzá.

Ahogy betettem a lábamat, egyből úgy éreztem, hogy otthon vagyok, minden olyan természetes és jó volt. Persze azóta szinte öt percre sem engedtük el egymást. Remélem, hogy ez egy életen át fog tartani. Balázs fiaival is nagyon jól kijövök. Az sem okoz problémát, hogy korban bizony közelebb állok hozzájuk, mint az édesapjukhoz, ugyanis 26 év van közöttünk" – mesélte Alexa a Story magazinnak.

A műsorvezető elárulta, Balázs négy éve elvesztette feleségét, de mindketten úgy érzik, a nő lelke benne él tovább.

Nem csak külsőleg, hanem belsőleg is nagyon hasonlítok Balázs volt feleségére, Andira, akinek a lelke bennem él tovább. Mindannyian egy életfeladattal születtünk a világra, az enyém az, hogy megkönnyítsem Balázs számára veszteség elfogadását. Érzem, hogy Andi minden pillanatban itt van mellettem és segít, én pedig ezáltal tudom támogatni a páromat. Ő a lelkitársam is."