Szepesi Niki, az Én, a szexmániás szerzője boldog párkapcsolatban él

úszás párkapcsolat szex Szepesi Nikolett magánélet Én, a szexmániás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az önéletrajzi ihletésű regény, az Én, a szexmániás szerzője, Szepesi Nikolett úszónő elárulta, hogyan él most, mivel foglalkozik. Beszélt a könyv utóéletéről és párkapcsolatáról is. 

Fenyegetéseket kapott Szepesi Nikolett, miután megjelent önéletrajzi ihletésű könyve, az Én, a szexmániás, melyben sportolótársait név nélkül említi, ám többen magukra ismertek.

"A barátnőim megdöbbenésére még ma is szokszor felismernek. Összesúgnak a hátam mögött, és véleményt formálnak rólam. Szerencsére a nagyobb balhékat megúsztam, senki nem perelt be, jóllehet a könyvben szereplő egyik híres vízilabdás például bírósággal fenyegetett. Sokan elítéltek az őszinteségemért, ám ahogy teltek a hónapok, az évek, a férfiak tisztes távolból figyeltek, inkább bátortalanságot éreztem rajtuk, mintsem azt, hogy könnyű prédának tekintenének" - monta a Story magazinnak Szepesi Nikolett.

Szepesi Nikolettet még mindig felismerik az utcán Forrás: MTI/Illyés Tibor

Amikor a könyv megjelent, 5 és fél éve volt együtt párjával, ám a férfi megcsalta, ezért szakítottak. Most 3 éve él boldogan mostani párjával, aki szintén olvasta a könyvet.

"Természetesen ő is elolvasta a könyvet, két óra alatt végzett vele, aztán kibontott egy üveg bort Hosszú ideig nem szólt hozzám, kiürült az üveg, és ezzel túlestünk rajta. Azóta a könyv már nem téma köztünk" - mesélte az úszónő, aki edzéseket tart, főz, filmet néz és imád párjával lenni. A Forbes Magazin pedig beválogatta 23 legbátrabb nő közé.

Pál Éva utcára kerülhet, nem hívták vissza a Neotonbahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-pal-eva-utcara-kerulhet-nem-hivtak-vissza-a-neotonba.htmlÚjra fellépne a Neoton-tagokkal Pál Éva, akinek hamarosan elárverezik házát. Azt mondja, neki ugyanolyan joga lenne használni a nevet, így pedig megmenthetné otthonát. TV + Sztárok--Havas Henrik úgy véli, jó a genetikája, a szexuális zaklatásokról is beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180705-havas-henrik-ugy-veli-jo-a-genetikaja-a-szexualis-zaklatasokrol-is-beszelt.htmlHavas Henrik nem jelent meg a húszmilliós pere első tárgyalásán, a Story magazinnak adott interjújában beszélt a szexuális zaklatásról, amivel megvádolták és arról is, hogy úgy gondolja, jó a genetikája. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huZoltán Erika megmutatta, milyen csinos bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-zoltan-erika-megmutatta-milyen-csinos-bikiniben.htmlFekete bikiniben pózol Zoltán Erika. A magyar énekes megmutatta, hogy még mindig csinos túl az ötödik x-en is. TV + SztárokOrigoBaukó Éva pszichológushoz fordult: nem elégedett a szakember munkájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-bauko-eva-pszichologusnal-volt-de-nem-tetszett-neki.htmlÚgy érezte Baukó Éva, hogy ideje pszichológushoz fordulnia, ám nem azt kapta, amit várt. Sajnálja, hogy kifizette egy bikini árát feleslegesen. TV + Sztárok--Nagyon hasonlít egymásra Hujber Feri és Paudits Béla életútjahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-nagyon-hasonlit-egymasra-hujber-feri-es-paudits-bela-eletutja-parhuzam.htmlRémisztően hasonló Hujber Feri és Paudits Béla életútja. Tanulmányaikban és karrierjükben is több közös pont fedezhető fel. TV + Sztárok--Ambrus Attila újra tárgyalásra megy, elvették a jogosítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20180705-ambrus-attila-ujra-targyalasra-megy-elvettek-a-jogositvanyat.htmlAlkoholt fogyasztott a Viszkis, Ambrus Attila, majd volán mögé ült. A rendőrök szinte azonnal megszondáztatták, elvették a jogosítványát. Most gyanúsítotti kihallgatásra idézte a rendőrség. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.