1,4 milliárdot keresett a teniszezéssel Babos Tímea

Forrás: MTI/EPA/EFE/Miguel Sierra -
pénz Babos Tímea tenisz sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párosban világelső Babos Tímea elérte az 5 millió dolláros (1,4 milliárd Ft) pénzdíj-álomhatárt. A teniszezőnő arról mesélt, hogyan sikerült megvalósítani a céljait, mihez kezd a pénzzel, és hogyan jutott el idáig. 

Bár nagyon jól hangzik az 1,4 milliárd, amit Babos összeteniszezett pályafutása során, valójában ennek csak a töredéke marad nála - írja a Bors. Hogy miért, arra Tímea válaszolt a lapnak.

"Az edző, a szállás, az utazás mind pénzbe kerül, magamnak szervezek mindent" - mondta Babos, aki egy-egy versenyhelyszínen még főzni is magára szokott. De sokáig csak grillcsirke és koktélparadicsom volt a mindennapi menü, az étterembe járás fel sem vetődött. "Éveken keresztül egyik napról a másikra éltünk édesapámmal és a nővéremmel a versenyek helyszínén, hogy minél olcsóbban hozzunk ki egy-egy tornát" – tette hozzá, és azt is, hogy szüleinek azonban így is évi 20-25 millió forintba került a pályafutása, amely kezd kifizetődni.

Forrás: MTI/EPA/EFE/Miguel Sierra

Babosnak már rendszeres jótékonykodásra is futja a pénzéből.

"Ennek nem feltétlenül a nyilvánosság előtt a helye, de szívesen adok a rászorulóknak. Nem felejtem el, honnan jöttem" – mondta Tímea, aki legutóbbi felajánlásával szülővárosa, Sopron kórházának segített a beteg gyermekek gyógyításában.

Beperli az RTL Klub Urbankovics Júliáthttp://www.life.hu/sztarok/20180724-beperli-az-rtl-klub-urbanovics-juliat-a-tanar-menesztett-szereplojet.htmlAhogy megírtuk, nem hosszabbított szerződést az RTL Klub A tanár egyik főszereplőjével, Urbankovics Júliával. A színésznő arról beszélt, hogy megtörték a karrierjét, később pedig így fogalmazott: "ha kussolsz, még lehet, hogy kapsz valami munkát, ha szembeszállsz velük, akkor viszont háborút indítanak, és véged". Az ügyben az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter is megszólalt, és azóta az is kiderült, a csatorna beperli Urbanovicsot. TV + Sztárok--Megszólalt Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója Urbankovics Júlia kirúgásának ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-megszolalt-kolosi-peter-az-rtl-klub-programigazgatoja-urbankovics-julia-kirugasanak-ugyeben.htmlAhogy megírtuk, nem hosszabbított szerződést az RTL Klub A tanár egyik főszereplőjével, Urbankovics Júliával. A színésznő arról beszélt, hogy megtörték a karrierjét, később pedig így fogalmazott: "ha kussolsz, még lehet, hogy kapsz valami munkát, ha szembeszállsz velük, akkor viszont háborút indítanak, és véged". Most az RTL Klub programigazgatója is megszólalt a nagy port kavaró ügyben. TV + SztárokOrigoNótár Mary megtörte a csendet: egészségi állapotáról és karrierről is beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180722-notar-mary-megtorte-a-csendet-egeszsegi-allapotarol-es-karrierrol-is-beszelt.htmlBár Nótár Mary néhány hónapja azt nyilatkozta, nem akar többet a címlapokon szerepelni és bulvárinterjúkat adni. Most a Campus Fesztiválon a Life.hu-val kivételt tett és egy interjúban elmondta, hogy van most, tud-e már a fellépéseire koncentrálni, valamint, hogy egyáltalán mi volt a problémája a sajtóval. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huFürdőruhában fotózták Liluthttp://www.life.hu/sztarok/20180722-furdoruhaban-fotoztak-lilut-musorvezetot.htmlMedenceparton mosolyog a kamerába Lilu. A szép műsorvezetőn látszik, kiegyensúlyozott, boldog és az alakja is gyönyörű, még mindig. TV + SztárokOrigoRubint Réka és Lara New Yorkba utazott, Schobert Norbinak már most hiányzikhttp://www.life.hu/sztarok/20180722-rubint-reka-es-lara-new-yorkba-utazott-schobert-norbinak-mar-most-hianyzik.htmlFacebookján élőzött Schobert Norbi és fia, Norbika. Zizi a nagymamánál van, Réka és Lara pedig elutaztak. A kamaszlány azt kapta ballagására, hogy édesanyjával, Rékával 5 napra New Yorkba utazik. TV + SztárokOrigoGundel Takács Gábor Joshi Bharat vendége volthttp://www.life.hu/sztarok/20180721-gundel-takacs-gabor-joshi-bharat-vendege-volt-eleterol-vallott.htmlJoshi, a legjobb barát című műsor vendégeként Gundel Takács Gábor őszintén mesélt életéről, családjáról, pályájáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.