Elkészült Tóth Andi új dala: egy Nirvana feldolgozás

feldolgozás dj dal Nirvana Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült Tóth Andi vadonatúj dala, amely egy Nirvana feldolgozás.

Elkészült DJ Edo és Tóth Andi első közös dala, amely nem más, mint a Nirvana Smells Like Teen Spirit-jének feldolgozása. A különleges felvétel akár a nyár nagy slágere is lehet.

Az énekesnő és partnere most a TV2 műsorában meséltek arról, milyen is volt a közös munka.

Nekem személyes kedvencem ez a dal. Mióta zenélek, mindig volt valamilyen feldolgozás, amit játszottam a bulikban. Gondoltam, ebből kellene egy saját verzió és erre Andi hangja lenne a legmegfelelőbb. Nagyon jó volt a közös munka, a stúdióban olyan hamar haladtak a dolgok... Pedig felkészültem rá, hogy órákat igénybe fog venni a dolog. De Andi pikkpakk felénekelte a dalt" – nyilatkozta DJ Edo.

Így néz ki ma Rick Astley, a 80-as évek szupersztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180731-igy-nez-ki-ma-rick-astley-a-80as-evek-szupersztarja.htmlIdén 52 éves lett Rick Astley, a 80-as évek egyik szupersztárja. Az énekesről most friss fotó készült. TV + SztárokOrigoVilágsztár focisták, akiknek fejét magyar nő csavarta elhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-vilagsztar-focistak-akiknek-fejet-magyar-no-csavarta-el.htmlA magyar nők híresen szépek, nem véletlen, hogy még egy-két világsztár futballista fejét is sikerült elcsavarniuk. Íme, a leghíresebb magyar focistafeleségek. TV + SztárokOrigoTatár Csilla már izgatottan várja a Csak show és más semmi című műsor indulásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180731-tatar-csilla-mar-izgatottan-varja-a-csak-show-es-mas-semmi-cimu-musor-indulasat-tv2.htmlTatár Csilla elárulta, az új tévéműsor, amelyben hamarosan látható lesz, igencsak kimozdította komfortzónájából. TV + SztárokOrigoElhunyt a Test Icicles és az Outer Limit Records énekese, Sam Mehranhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-elhunyt-a-test-icicles-es-az-outer-limit-records-enekese-sam-mehran.htmlA kiadója adta a rajongók tudtára, hogy elhunyt a Test Icicles és az Outer Limit Records énekese, Sam Mehran. TV + Sztárok--Barabás Kiss Zoltán a legfoglalkoztatottabb magyar színészhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-barabas-kiss-zoltan-a-legfoglalkoztatottabb-magyar-szinesz-szerep.htmlRekordot döntött Barabás Kiss Zoltán: a legfoglalkoztatottabb magyar színészként ebben az évadban összesen 32 különféle előadásban tűnt fel. TV + SztárokOrigoEljegyezhette kedvesét, Görgényi Fruzsinát Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20180731-eljegyezhette-kedveset-gorgenyi-fruzsinat-vastag-csaba-enekes.htmlVastag Csaba, amióta csak az X-Faktorban megismertük, mindig is óvta magánéletét, keveset árult el róla. Most azonban kedvese, Görgényi Fruzsina Instagramján árulkodó fotó bukkant fel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.