tengerpart Tóth Vera nyaralás fürdőruha Capri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mesés Caprin nyaral Tóth Vera, ahonnan most egy fürdőruhás fotót is megosztott magáról.

Tóth Vera egyre többet mutat magából azóta, hogy lefogyott. Valóban élete legjobb formájában van, csodásan néz ki fotóin. Az énekesnő most olaszországi nyaralásáról posztolt, a friss felvételen az látható, amint fürdőruhában ejtőzik a tengerparton. Követőitől kapott is szép számmal lájkokat és elismerő kommenteket.

Leégett az orrom.. #nofilter #nomakeup #just #sun #me #sea #italy #capri

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Pártos Csilla új szerelmével tervezi a jövőt: hamarosan összeköltöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-partos-csilla-uj-szerelmeve-ltervezi-a-jovot-hamarosan-osszekoltoznek.htmlPártos Csillát már a költözés sem zavarja: új szerelme mellett ismét boldog, kapcsolatuk pedig fontos fordulóponthoz érkezett. TV + SztárokOrigoEgy Instagram fotó tanúsága szerint újra szerelmes Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180802-egy-instagram-foto-tanusaga-szerint-ujra-szerelmes-sarka-kata-hashtag.htmlKata a legutóbbi posztjában nagyon sejtelmesen közölte, hogy már nem csak a gyermekeivel töltötte a nyaralásukon az estét. A rajongókat szétveti a kíváncsiság, hogy megtudják, ki a a férfi. TV + SztárokOrigoIstenes Bencen műsorvezetőtársa a német X-Faktorban, Charlotte Würdig egykori nyuszilányhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-istenes-bencen-musorvezetotarsa-a-nemet-xfaktorban-charlotte-wurdig-egykori-nyuszilany.htmlIstenes Bence a német X-Faktor producereivel olyan megállapodást kötött, hogy azonnal repülőgépre ülhet, ha Csobot Adélnál megindul a szülés, magára hagyva műsorvezetőtársát, az egykori nyuszilányt, Charlotte Würdiget. TV + Sztárok--A kommentelők szerint Meghan Markle-nek hatalmas a bütykehttp://www.life.hu/sztarok/20180801-a-kommentelok-szerint-meghan-marklenek-hatalmas-a-butyke.htmlHarry herceg és Meghan Markle minden lépését fotósok kísérik, számos kép készül az újdonsült hercegnéről, aki most a kommentelők kereszttüzébe került. A rosszindulatú hosszászólók szerint ugyanis ő sem hibátlan: túl nagy a bütyke. TV + Sztárok--Kiszel Tünde rózsaszín gumimatracba kapaszkodva ringatózik a tengeren: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180801-kiszel-tunde-rozsaszin-gumimatracba-kapaszkodva-ringatozik-a-tengeren.htmlKiszel Tündét friss videóján egy gumimatracba kapaszkodva ringatják a tenger hullámai. TV + SztárokOrigoBajban van Bochkor Gábor: feljelentették rágalmazásérthttp://www.life.hu/sztarok/20180801-bajban-van-bochkor-gabor-feljelentettek-ragalmazasert.htmlBochkor Gábort rágalmazásért jelentették fel, de egyelőre fogalma sincsen arról, hogy ki és miért indított ellene eljárást.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.