Erzsébet királynő orra elé pottyantott egy póni

póni Erzsébet királynő királyi család látogatás seregszemle kaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lepődött meg Erzsébet királynő, csak mosolygott tovább a tőle megszokott módon, amikor a minap egy hivatalos látogatás során előtte könnyített magán egy póni.

Skóciába látogatott Erzsébet királynő, mielőtt megkezdte vakációját balmorali kastélyában. Megszemlélte a királyi gárdát, a hivatalos rendezvényen minden ment a maga útján, ám a díszbe öltöztetett póni éppen a királynő előtt könnyített magán.

II. Erzsébet azonban nemcsak a kutyákat imádja, hanem a lovakat is, nem lepődött meg a jeleneten, mosolygott tovább.

Erzsébet királynő nem lepődött meg a jeleneten Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Andrew Milligan

Nem ez az első eset, hogy vicces jelenet játszódott le a királynő és egy póni között, egy korábbi látogatása során az állat a II. Erzsébetnél lévő virágcsokrot vélte finom falatnak.

Celebjegyességek, melyek még az igen előtt véget értek: Jennifer Lopez és Ben Affleck sem házasodtak összehttp://www.life.hu/sztarok/20180806-celebjegyessegek-melyek-meg-az-igen-elott-veget-ertek-jennifer-lopez-es-ben-affleck.htmlMivel a hírességek kirakatban vannak, életük egyelten eseménye sem maradhat titokban. A boldog pillanatokat persze mindenki szívesen megosztja, ám a szomorú momentumokat inkább titkolnák, például a jegyesség felbontását is. Ezek azonban mindig kiderülnek, és bizony volt bőven olyan jegyesség a sztárvilágban, amiből nem lett esküvő. Cameron Diaz és Jared Leto sem jutott el az oltárig. TV + Sztárok--Stabilizálták Mányoki Attila úszó állapotát, akit az Északi-csatornából mentettek kihttp://www.life.hu/sztarok/20180807-stabilizaltak-manyoki-attila-uszo-allapotat-akit-az-eszaki-csatornabol-mentettek-ki.htmlSikerült stabilizálni a magyar úszó, Mányoki Attila állapotát, akit az Északi-csatorna átúszása közben kellett kimenteni. TV + Sztárok--Vastag Csaba barátnője, Görgényi Fruzsina szexi fotóval tudatta: nem terheshttp://www.life.hu/sztarok/20180807-vastag-csaba-baratnoje-gorgenyi-fruzsina-szexi-fotoval-tudatta-nem-terhes.htmlVastag Csaba barátnője, Görgényi Fruzsina egy szexi fürdőruhás fotóval öntött tiszta vizet a pohárba: nem jegyezték el egymást és babát sem várnak. TV + SztárokOrigoFélmeztelenül napozik Pokorny Lia: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-felmeztelenul-napozik-pokorny-lia.htmlMeglehetősen merész fotót töltött fel közösségi oldalára Pokorny Lia: egy szál bikinialsóban napozik a stégen. TV + Sztárok--Hayden Panettiere és Vlagyimir Klicsko kilenc év után szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-hayden-panettiere-es-vlagyimir-klicsko-kilenc-ev-utan-szakitottak.htmlHayden Panettiere és Vlagyimir Klicsko kapcsolata kilenc év után véget ért. A pár közös gyermekét ezután is együtt neveli majd. TV + Sztárok--Szakított a magyar sztármodell, Zahorán Bertold és a 26 évvel idősebb milliárdosnő, Wendi Denghttp://www.life.hu/sztarok/20180807-szakitott-a-magyar-sztarmodell-zahoran-bertold-es-a-milliardosno-wendi-deng.htmlEnnyi volt. Szakított 26 évvel idősebb milliárdos szerelmével a magyar modell.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.