Polgár Tünde szerint kell az önirónia: arany színű ásót hord a fülében

Polgár Dániel aranyásó irónia Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben vlog ásó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor vágták a Feleségek luxuskivitelben szereplőinek fejéhez, hogy aranyásók. A műsor egyik szereplője, Polgár Tünde most öniróniáról tett tanubizonyságot, van ugyanis egy fülbevalója, mely arany színű ásója.

Édesanyjával, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjével, Polgár Tündével csinált interjút videoblogjában Polgár Dániel. A luxusfeleség szerint mindenkinek szüksége van egy kis öniróniára, erről most tanúbizonyásgot is tett. A feleségeket ugyanis többször illették az aranyásó jelzővel.

"Semmi nem jobb, mint az irónia és az önirónia. Amikor ez az egész aranyásózás elkezdődött akkor beugrott, hogy valahol a kis bizsujaim között van egy ásó, amit még korábban egy antikpiacon vásároltunk. Megkértem az édesapádat, hogy fújja le aranyra, úgyhogy azóta van egy saját arany ásóm, amit a fülemben tudok hordani" - mondta Polgár Tünde fia kérdésére válaszolva.

A Bors megkereste ezzel kapcsolatban a luxusfeleséget. "Ez a fülbevaló egy hirtelen ötlet volt. Amikor tízszer elolvastam egymás után azt, hogy aranyásónak hívnak, akkor eszembe jutott, hogy megmutassam én is tudok ezen nevetni. Nem érzem magam aranyásónak, de ez a fülbevaló egy jó poén azok felé akik így gondolkodnak rólam. Aki ismer, vagy kicsit jobban utánam néz tudja, hogy sok mindennek lehet nevezni, de aranyásónak nem. Az emberek sajnos szeretnek ítélkezni. Az utcán még nem szóltak be, nem voltak még velem szemtelenek élőben" - mondta a lapnak Polgár Tünde, aki azt is elárulta, hogy fia a médiában szeretne majd elhelyezkedni.

Így él most az egykori olimpikon, Farkas Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180817-igy-el-most-az-egykori-olimpikon-farkas-peter.html50 éves lett az egykori olimpia bajnok birkózó, Farkas Péter. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoErdőhegyi Brigitta nem szeretne csak a társadalmi elvárások miatt házasodnihttp://www.life.hu/sztarok/20180817-erdohegyi-brigitta-nem-szeretne-csak-a-tarsadalmi-elvarasok-miatt-hazasodni.htmlA házasságról és a gyermekvállalásról is elmondta a véleményét Erdőhegyi Brigitta énekesnő. Azt is elárulta, hogy a gondolat szintjén már közel volt a házassághoz. TV + Sztárok--Shane Tusup nem fogja tudni eltávolíttatni testéről a tetoválásaithttp://www.life.hu/sztarok/20180817-shane-tusup-nem-fogja-tudni-eltavolittatni-testerol-a-tetovalasait-hosszu-katinka.htmlKiderült, nagyon nehéz lesz Shane Tusupnak eltüntetnie a testén lévő tetoválásokat, amelyek Hosszú Katinkára emlékeztetik. TV + Sztárok--Tóth Vera énekesnő gyászolja az elhunyt Aretha Franklinthttp://www.life.hu/sztarok/20180817-toth-vera-enekesno-gyaszolja-az-elhunyt-aretha-franklint.htmlKözösségi oldalán osztotta meg rajongóival Tóth Vera, mennyire megrendítette Aretha Franklin halála. Az énekesnő miatta kezdett énekelni. TV + Sztárok--Friderikusz Sándor értékes festményeitől is megválthttp://www.life.hu/sztarok/20180817-friderikusz-sandor-ertekes-festmenyeitol-is-megvalt-anyagi-gondok.htmlKiderült, anyagi problémákkal küzd Friderikusz Sándor. Egyik ingatlanját már két éve próbálja eladni sikertelenül. TV + Sztárok--Scarlett Johansson lett az idei év legjobban kereső színésznőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180817-scarlett-johansson-lett-az-idei-ev-legjobban-kereso-szinesznoje-forbes.htmlKiderült, hogy az idei esztendőben Scarlett Johansson lett Hollywood legjobban kereső színésznője. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.