Sokszor vágták a Feleségek luxuskivitelben szereplőinek fejéhez, hogy aranyásók. A műsor egyik szereplője, Polgár Tünde most öniróniáról tett tanubizonyságot, van ugyanis egy fülbevalója, mely arany színű ásója.

Édesanyjával, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjével, Polgár Tündével csinált interjút videoblogjában Polgár Dániel. A luxusfeleség szerint mindenkinek szüksége van egy kis öniróniára, erről most tanúbizonyásgot is tett. A feleségeket ugyanis többször illették az aranyásó jelzővel.

"Semmi nem jobb, mint az irónia és az önirónia. Amikor ez az egész aranyásózás elkezdődött akkor beugrott, hogy valahol a kis bizsujaim között van egy ásó, amit még korábban egy antikpiacon vásároltunk. Megkértem az édesapádat, hogy fújja le aranyra, úgyhogy azóta van egy saját arany ásóm, amit a fülemben tudok hordani" - mondta Polgár Tünde fia kérdésére válaszolva. 

A Bors megkereste ezzel kapcsolatban a luxusfeleséget. "Ez a fülbevaló egy hirtelen ötlet volt. Amikor tízszer elolvastam egymás után azt, hogy aranyásónak hívnak, akkor eszembe jutott, hogy megmutassam én is tudok ezen nevetni. Nem érzem magam aranyásónak, de ez a fülbevaló egy jó poén azok felé akik így gondolkodnak rólam. Aki ismer, vagy kicsit jobban utánam néz tudja, hogy sok mindennek lehet nevezni, de aranyásónak nem. Az emberek sajnos szeretnek ítélkezni. Az utcán még nem szóltak be, nem voltak még velem szemtelenek élőben" - mondta a lapnak Polgár Tünde, aki azt is elárulta, hogy fia a médiában szeretne majd elhelyezkedni.