Írországot és Skóciát kegyetlen vihar éri el pénteken

Forrás: AFP/The Yomiuri Shimbun/Yomiuri/Takashi Ozaki -
vihar Írország Skócia Európa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veszélyes jelenség alakult ki Európa nyugati partjainál: ez az úgynevezett Callum, amely 150 km/h-ás széllökésekkel csap le Skóciára és Írországra.

Komoly vihar csap le pénteken Európa nyugati részére. A Callumnak nevezett képződmény hatalmas széllel jön, és főleg Skóciát valamint Írországot érinti. Akár 150 km/h órásak is lehetnek a széllökések, ami a nyílt tengeren így 13-14 méteres hullámokat is képezhet.

Hatalmas vihar érheti el Skóciát és Írországot - Képünk illusztráció Forrás: AFP/

Írország partjainál már "csak" 5-7 méteres hullámokat tapsztalhatnak, azonban így is komoly károkat és problémákat okozhat az áradás és a magas dagály - írja a 24.hu.

Évekkel ezelőtt kerülhetett a Dunába az éjjel megtalált autóhttp://www.life.hu/news/20181011-evekkel-ezelott-kerulhetett-a-dunaba-az-ejjel-megtalalt-auto.htmlDunakeszinél húztak ki a Dunából egy autót szerda éjjel. A rendőrség még nyomoz az ügyben, mutatjuk, eddig mit lehet tudni. News--Ezért ne vedd le soha a cipődet a repülőnhttp://www.life.hu/news/20181011-ezert-ne-vedd-le-soha-a-cipodet-a-repulon.htmlA hosszabb repülőutakon szeretik kényelembe helyezni magukat az emberek, de van egy szokás, amitől egyszer és mindenkor meg kell szabadulniuk a repülőn utazóknak: ez pedig a cipő levétele. NewsOrigoSokkoló videón mutatta meg egy nő, ahogyan kiskutyákat szoptat melléből (18+)http://www.life.hu/news/20181011-sokkolo-videon-mutatta-meg-egy-no-ahogyan-kiskutyakat-szoptat-mellebol-18.htmlNem tudni, hogy milyen indíttatásból készítette el a felvételt az a nő, aki úgy döntött, megmutatja a világnak, hogy melleiből kiskutyákat szoptat. A videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk. NewsOrigoAutót emeltek ki a Dunából Dunakeszinél: a járműben emberi csontokat találtakhttp://www.life.hu/news/20181011-autot-emeltek-ki-a-dunabol-dunakeszinel-a-jarmuben-emberi-csontokat-talaltak.htmlEgy személyautót emeltek ki a Dunából Dunakeszinél szerdán este - írja a Blikk. A kocsiban emberi csontok voltak. News--Ezt teszi a villám az emberi testtel: fotóhttp://www.life.hu/news/20181010-ezt-teszi-a-villam-az-emberi-testtel.htmlNem mindennapi fotóra bukkant egy Twitter-felhasználó, bejegyzését rengetegen meg is osztották: azt ábrázolja, hogy mit tesz az emberi testtel a villámcsapás. NewsOrigoÚjra virágzik a romantikus csalás:katonának adják ki magukat, és pénzt kérnek a hiszékeny nőktőlhttp://www.life.hu/news/20181010-csalok-katonanak-adjak-ki-magukat-es-penzt-kernek-a-hiszekeny-noktol.htmlSok pénzzel rövidíthetik meg a hiszékeny embereket a Facebookon azok az ismeretlenek, akik magukat katonának kiadva beszélgetést kezdeményeznek a nőkkel, majd a kapcsolat kialakítása után anyagi támogatást kérnek. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.