Egyik fotója miatt beszólt egy tinilány Risztov Éva olimpiai bajnoknak

fotó Risztov Éva Konyhafőnök VIP - A séfek csatája olimpia közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 10 éves lány szólt be Risztov Éva olimpiai bajnok úszónőnek, amikor egy úszás utáni fotót töltött fel az Instagram-oldalára. Most elmondta a megdöbbentő esetet. 

Risztov Éva olimpiai bajnok úszónő a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája című műsorban látható az utóbbi időben. A #Bochkor című műsorban most arról mesélt, hogy a közösségi oldalán kap hideget-meleget.

Mint mondta: nemrégiben feltöltött egy fotót, amely úszás után készült róla. A kommentelők között volt egy 10 éves lány is, aki nagyon durván beszólt neki.

Risztov Évának a közösségi oldalán szóltak be Forrás: ATV

"Eddig nem utáltak különösebben az emberek, de nemrég egy tízéves kislány azt írta az egyik fotóm alá, hogy "Ne haragudj, hogy nézel ki ezen a képen? Szégyen." Visszaírtam neki, hogy ez a kép akkor készült, miután tíz kilométert leúsztam, lehet, hogy hasonló esetben te is így néznél ki. Erre ő azt válaszolta, hogy "Ne haragudj, én akkor is jobban nézek ki, és szégyen vagy!" - idézte Risztov Éva szavait a Ripost.

Nánási Pál korábbi házasságáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20181215-nanasi-pal-korabbi-hazassagarol-vallott.htmlNánási Pál őszintén vallott korábbi házasságáról és válásáról. TV + Sztárok--Dér Heni újra szingli: az énekesnő nem nyilatkozik a magánéletérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-der-heni-ujra-szingli-az-enekesno-nem-nyilatkozik-a-temaban.htmlAhogy megírtuk, népszerű politikus volt Dér Heni szerelme, ám úgy tudni, a férfi azóta már új párra talált, a Barátok köztből is ismert énekesnő, Pataki Szilvia személyében. Azt nem tudni, mi a szakítás oka, de a férfi a Facebookjáról a Dér Henvel készült képeket leszedte. TV + SztárokOrigoVastag Csaba lett a showkirály a Csak show és más semmi című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-vastag-csaba-lett-a-showkiraly-a-csak-show-es-mas-semmi-cimu-musorban.htmlVastag Csaba lett a Csak show és más semmi showkirálya. A showkirálynő címet Tatár Csilla szerezte meg. TV + SztárokOrigoA királyi család egy soha nem látott fotót mutatott Harry és Meghan esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181214-a-kiralyi-csalad-egy-soha-nem-latott-fotot-mutatott-harry-es-meghan-eskuvojerol.htmlA Kensington-palota Instagram-oldalán egy olyan fotóval kedveskedett követőinek, amely Harry herceg és Meghan hercegné esküvőjén készült. Eddig ezt a képet nem láthatta a nyilvánosság. TV + Sztárok--Katalin hercegné autót vezetett: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181214-katalin-hercegne-autot-vezetett.htmlNem mindennapi felvétel készült Katalin hercegnéről: autóvezetés közben kapták le. TV + Sztárok--ValóVilág 9: ketten kényeztették VV Csokit az ágyban (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181214-valovilag-9-ketten-kenyeztettek-vv-csokit-az-agyban-18.htmlNem újdonság, hogy erotikus pillanatoknak lehetünk szemtanúi a ValóVilág 9 villájában. Most például ketten kényeztették az ágyban az alsógatyás VV Csokit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.