Gordon Ramsay felesége nemrég jelentette be, hogy ismét várandós, az ötödik gyermeküket várják. De nem ők az első sztárpár, akik nagycsaládról álmodtak, és meg is valósították vágyukat. Jamie Oliver szintén öt gyermek büszke édesapja, és a hírek szerint Kim Kardashian és Kanye West is bővítik családjukat béranya segítségével.

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay és családjaForrás: Instagram/Gordon Ramsay

Az 52 éves séf szolgáltatta az idei év első meglepetését: bővül a családjuk. A sztár 44 éves felesége az ötödik közös gyermekükkel várandós. A pár négy gyermeke már szinte felnőtt, 17 éves a legfiatalabb köztük. Így aztán nagy korkülönbség lesz az érkező családtag és testvérei között, de mindannyian izgatottan várják a csemetét.

Jamie Oliver

Jamie Oliver és családjaForrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/

A sztárséf is szereti, ha gyerekzsivaj és nevetés veszi körül, ő is öt gyermek büszke édesapja. Jamie Oliver legfiatalabb csemetéje kétéves, és igen különleges nevet kapott, ahogy a tévés szakács összes gyermeke. A legkisebbet River Rocket Blue Dallasnak hívják, de van a gyermekeik között Szivárvány és Mackó is.

Kim Kardashian

Kim Kardashian és gyermekeiForrás: Insatgram/Kim Kardashian

Ugyan a valóságshow-sztár nem erősítette meg a legfrissebb híreket, miszerint újabb gyermeket várnak, több mint valószínű, hogy hitelesek a források. A sztárpárnak az érkező baba lesz a negyedik csemetéje, és ahogy legkisebb lányukat, őt is béranya hordja ki. Kim és Kanye mindig is nagy családról álmodtak, és úgy tűnik, egyre közelebb kerülnek céljukhoz.

Katie Price

Katie Price és gyermekeiForrás: Instagram/Katie Price

A 40 éves Katie Price otthona sem lehet mindig a nyugalom és béke szigete, de annál inkább a sok nevetésé és boldogságé. A televíziós személyiség öt gyermek édesanyja. A legidősebb köztük a 16 éves Harvey, aki különleges igényű, ugyanis Prader-Willi-szindrómával jött a világra. Őt követi a 13 éves Junior, a 11 éves Princess, az ötéves Jett és végül a legfiatalabb, a négyéves Bunny.

David és Victoria Beckham  

David és Victoria Beckham gyermekeiForrás: Instagram/David Beckham

A sztárpár idén ünnepli majd a 20. házassági évfordulóját a négy közös gyermekükkel. A legidősebb, Brooklyn 19 éves, őt sokszor láthatjuk szerepelni, a többiekkel ellentétben, akik nincsenek annyira a középpontban. A következő a sorban Romeo James Beckham, ő 16 éves, Cruz David Beckham 13 és a legfiatalabb, apa szeme fénye pedig Harper, az egyetlen kislány, aki pedig 7 éves.