Leaving Neverland címmel jelent meg egy dokumentumfilm Michael Jacksonról, amelyben két férfi is elmondja a történetét. Mindketten azt állítják, hogy a pop királya gyermekként zaklatta őket. A film állítólag annyira sokkoló lett, hogy a közönséget orvosok felügyelték.

Bemutatták a Sundance Filmfesztiválon a Michael Jacksonról szóló dokumentumfilmet, amely a Leaving Neverland címet viseli. A kritikusok sokkolónak írták le a két részből álló filmet. A közönségre orvosok vigyáztak, nehogy valakit túlságosan kiborítsanak a megdöbbentő információk. 

Michael Jacksonról akarja lerántani a leplet a dokumentumfilmForrás: afp

A filmben ugyanis – ahogy mi is beszámoltunk róla – James Safechuck és Wade Robson is megszólal, akik ma már felnőtt férfiak, de azt állítják, hogy még 10 éves koruk előtt a pop királya szexuálisan zaklatta őket. A The Guardian is cikkezett róla, és azt írták, valóban felkavaró részleteket árul el a két férfi. Elmondták például, hogy mi történt, amikor kettesben maradtak egy szállodai szobában Jacksonnal, és hogyan kényszerítette őket orális vagy éppen anális szexre. 

A két férfi korábban Jackson mellett vallott a tárgyaláson, ám most azt mondják, hogy felnőttként már máshogy látják a történteket. Azt is állítják, hogy a szexért cserébe a pop királya ékszereket adott nekik, amelyeket a kameráknak is megmutattak. A filmet Dan Reed rendezte.