időjárás Hawaii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapos látvány a hawaii strandokon a hótakaró. Egy, a Twitterre felkerült videóban jól látszik, hogy nagy pelyhekben hullott a hó a minap az üdülőparadicsomban.

Néha előfordul, hogy havazik Big Islanden, Hawaii legnagyobb szigetén, Mauin azonban kifejezetten furcsa és ritka dolog. Sőt, viszonylag alacsonyan, 1800 méter magasságban alakult ki a fehér hótakaró.

Magyar nő gyilkolt Villachban - boszorkányok parancsát követtehttp://www.life.hu/news/20190212-magyar-boszorkany-no-gyilkolt-villachban.htmlOkkult gyilkosság történt Villachban. A vádlott egy magyar nő, aki már a klagenfurti börtönben van. NewsEtesd meg az exedet egy medvével Valentin-napon – persze, csak képletesenhttp://www.life.hu/news/20190211-etesd-meg-exedet-egy-medvevel-valentinnapon-persze-csak-kepletesen.htmlSokan akadnak, akik hónapokkal a szakítás után sem tudják könnyen elengedni a múltbéli párkapcsolatokat. Ebben segít most a Wildlife Images Rehabilitation & Education Center Valentin-napra kitalált akciója. News--Agyonlőtte magát egy kétéves kisgyerek egy kibiztosítatlan fegyverrelhttp://www.life.hu/news/20190211-agyonlotte-magat-egy-keteves-kisgyerek-egy-kibiztositatlan-fegyverrel.htmlVendégségbe ment a kétéves kisfiú a családjával. A gyerekek egy külön szobában játszottak, amikor egyikükkel szörnyű baleset történt. NewsOrigoJogerősen is felfüggesztett börtönre ítélték a kollégáit mérgező pécsi ápolónőthttp://www.life.hu/news/20190211-jogerosen-is-felfuggesztett-bortonre-iteltek-a-kollegait-mergezo-pecsi-apolonot.htmlJogerősen is két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Pécsi Törvényszék egy ápolónőt, aki csaknem egy éven keresztül nyugtató- és altatószerekkel mérgezte a kollégáit egy pécsi klinikán – közölte a bíróság hétfőn az MTI-vel. News--Halálos autóbaleset történt Szombathelyenhttp://www.life.hu/news/20190210-halalos-autobaleset-tortent-szombathelyen-vasarnap.htmlKét autó karambolozott, egy ember meghalt. News--Szellemalmák jelentek meg a fákon – Fotókhttp://www.life.hu/news/20190211-szellemalmak-jelentek-meg-a-fakon.htmlAlma formájú jéggömbök jelentek meg a fákon Michiganben. A jelenségre van észszerű magyarázat. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.