Ónodi Adél történelmet írt: transznemű nőként szerepel egy magazin címlapján

színésznő Ónodi Adél transzneműség magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ónodi Adél transznemű színésznőként került egy magazin címlapjára.

Ónodi Adél történelmet írt, Magyarországon ő az első transznemű nő, aki egy magazin címlapján szerepel. A színésznő 22 esztendős, és két évvel ezelőtt esett át az átalakító műtéten.

Nagyon büszke arra, hogy történelmet írhat, a remek hírről a közösségi oldalán is beszámolt: rózsaszín ruhában pózol az ELLE magazin borítóján.

Reggelre 5 ezer rajongója tűnt el Weisz Fanninakhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-reggelre-5-ezer-rajongoja-tunt-el-weisz-fanninak.htmlWeisz Fanni kétségbeesve számolt be rajongóinak arról, hogy reggelre eltűnt 5 ezer követője. TV + SztárokOrigoIsmeretlen hölgyeket lep meg Valentin-napon Árpa Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20190213-ismeretlen-holgyeket-lep-meg-valentin-napon-arpa-attila.htmlÁrpa Attila elárulta, kedves gesztusként idegen hölgyeket köszönt fel idén Valentin-nap alkalmából. TV + SztárokOrigoPirner Alma bikiniben pózol, megmutatja gyönyörű alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190213-pirner-alma-bikiniben-pozol-megmutatja-gyonyoru-alakjat.htmlBikiniben villantotta meg hatalmas kebleit Pirner Alma, aki Marokkóban pihen. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf visszatér a képernyőre: a Drága örökösök című sorozatban szerepelhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-nemeth-kristof-visszater-a-kepernyore-a-draga-orokosok-cimu-sorozatban-szerepel.htmlNémeth Kristóf hét év kihagyás után tér vissza egy napi sorozatba az RTL Klubon. A Drága örökösökben ő lesz Ökörapáti új polgármesterjelöltje. TV + Sztárok--Lezárult Fésűs Nelly autóbalesetének ügye: több milliót kell fizetnie a sérültnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-fesus-nelly-autobalesetenek-ugye-lezarult-tobb-milliot-kell-fizetnie-a-serultnek.htmlFésűs Nelly több autóval és egy kisbusszal ütközött össze még 2017-ben, az ügy súlyos sérültjével most sikerült megállapodnia. TV + Sztárok--Exatlon Hungary: Dombi Rudolf durván beszólt Drobina Norbertnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-exatlon-hungary-dombi-rudolf-durvan-beszult-drobina-norbertnek.htmlEgyre feszültebb a hangulat az Exatlon Hungary játékosai között. Most Dombi Rudolf szólt be Drobina Norbertnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.