Rékasi Károly milliós összegre számíthat a gázolója biztosítójától

biztosítás gázoló Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly nagy összegű kártérítésre számíthat motorbalesete után a gázolója biztosítójától, de őt nem vigasztalja a pénz, hiszen már soha nem élheti azt az életet, amit megálmodott. 

Rékasi Károly négy évvel ezelőtt szenvedett súlyos motorbalesetet, ami megváltoztatta az életét. Sokáig nem tudott játszani, ráadásul többször is műteni kellett a lábát. Soha nem lesz már olyan, mint a baleset előtt volt. Két évig nem is tudott játszani, vagyis egyáltalán nem keresett pénzt, ráadásul a jogerős ítélet hiánya miatt egyelőre a biztosító sem fizetett neki, pedig az elsőfokú ítélet szerint nem ő hibázott. Hamarosan azonban végre kap előleget: milliós nagyságrendű összeget a gázoló biztosítójától.

Rékasi Károlyt a pénz nem teszi boldoggá

Hiába azonban a pénz, Rékasi Károly nem tud örülni.

hiába látok majd a számlámon egy bizonyos összeget, attól még minden reggel fájdalommal kelek

Ripostnak

A TV2 nem hosszabbított szerződést Berki Krisztiánnal: egy időre biztosan eltűnik a képernyőről műsorvezetőként a celebhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-a-tv2-nem-hosszabbitott-szerzodest-berki-krisztiannal.htmlBerki Krisztián több mint 4 évig szinte megszakítás nélkül szerepelt a TV2 csoport csatornáin. Az Édes Élet mellett a Fem3Café műsorvezetőjeként is rendszeresen feltűnt. Ám lejárt szerződését tavasztól nem hosszabította meg a csatorna.TV + SztárokOrigoDokumentumfilmet készítene életéről Hosszú Katinka: így akarja magát közelebb hozni az emberekhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-dokumentumfilmet-keszitene-eleterol-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka a könyvírás után dokumentumfilmet szeretne készíteni életéről. Elmondása szerint egy mélyebb hangvételű filmet szeretne, amiből jobban megismerhetik őt.TV + Sztárok--Pintér Tibor KERO-t kérte fel legújabb musicaljének rendezésére: "Zsenialitását, a Kossuth-díját nem vitatja senki."http://www.life.hu/sztarok/20190304-pinter-tibor-kerot-kerte-fel-legujabb-musicaljenek-rendezeserezsenialitasat-a-kossuthdijat-nem.htmlPintér Tibor Demjén Ferenc életéről készíti legújabb zenés darabját a Nemzeti Lovas Színházban. Rendezőnek pedig a botrányosan menesztett Kerényi Miklós Gábort választotta.TV + SztárokOrigoKönyvírás és családalapítás: ezek Tóth Gabi jövőbeli terveihttp://www.life.hu/sztarok/20190303-konyviras-es-csaladalapitas-ezek-toth-gabi-jovobeli-tervei.htmlAz énekesnő tele van tervekkel a 2019-es esztendőben is. Új dalokkal és egy könyvvel is készül az idei évben, de a családalapítás is a tervei között szerepel. TV + SztárokOrigoTolvai Reni őszintén mesélt a Kállay-Saunders Andrással való kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-tolvai-reni-oszinten-meselt-kallaysaunders-andrassal-valo-kapcsolatarol.htmlMindig is nagy érdeklődés kísérte Tolvai Reni egy-egy új videoklipjét, aktuális megjelenését vagy épp a magánéletét. Az énekesnő most elárulta, mennyire zavarja a kritika, illetve a párkapcsolatáról is őszintén mesélt. TV + SztárokOrigoVálásáról vallott Pártos Csilla: "Egy életre terveztem, nem voltam előrelátó"http://www.life.hu/sztarok/20190302-valasarol-vallott-partos-csilla-egy-eletre-terveztem-nem-voltam-elorelato.htmlPécsi Ildikó unokáját, a 21 éves Csabát hamarosan kilakoltatják az otthonából. A nagymama pert nyert egykori menye, Pártos Csilla ellen, a bíróság a színésznőnek adott igazat az ingatlannal kapcsolatban. Pártos és ügyvéd kedvese a Vasárnapi Blikkben adott interjút a rájuk váró nehézségekről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.