Rékasi Károly súlyos balesetet szenvedett

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal -
életveszélyes baleset Barátok közt kórház Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Motorbaleset érte Rékasi Károlyt. A színészt a budapesti Honvéd kórházba szállították.

A 22. kerületben, nem messze az RTL Klub székházától, a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében kedden kora délután háromnegyed 1 körül egy autó és egy motoros ütközött össze. A baleset körülményeit még vizsgálja a rendőrség. Az Origo.hu információja szerint Rékasi Károly az egyik sérült.

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal

Böjte Piros, a Barátok közt sajtósa megerősítette a hírt a Life.hu-nak, mely szerint Rékasi Károly valóban balesetet szenvedett, de több információt nem árult el az állapotáról. Hozzátette a család kérésére nem adnak ki információt a színészról.

A Blikk úgy tudja, a színészt sürgősségi osztályon kezelik, a balesetben pedig törzse és medencéje sérült meg. Az Országos Mentőszolgálat nem közölt részleteket Rékasi állapotáról, annyit azonban elárultak, hogy a balesetben más nem sérült meg, csak őt vitték kórházba az ütközés után.

" 2015. június 30-án 12 óra 45 perc körüli időben a Budapest XXII. Háros utca és Gyöngyszem utca kereszteződésében egy személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött. A baleset következtében a motort vezető férfi sérülést szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték"- tudtuk meg a BRFK-tól.

Ők is a motorozás szerelmesei!

Homonnay Gergely és Polyák Lilla is motorral közlekednek a városban, a színésznő három éve tette le a motorosvizsgát.
A 25 éve motorozó Szabó Győző két évvel ezelőtt szenvedett súlyos motorbalesetet,kórházba került, de szerencsére nem tört el semmije.
A motormániás Kovács Áron pár éve Horváthországot hódította meg kétkerekűn.
Kamarás Iván pedig tizennyolc éve motorozik, saját bevallása szerint néhányszor szenvedett már kisebb balesetet, de ez soha nem szegte kedvét.

A helyszínen jelenleg éppen egy stáb forgat,és már csak némi törmelék található a karambolban megsérült gépjárművekből.

Rékasi Károly baleset helyszíne Forrás: Polesz Ábel

A baleset körülményeit a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

Ez maradt a helyszínen a baleset után! Forrás: Polesz Ábel

Rékasi Károly színész

Rékasi Károly 1962 szeptember 25-én született Jászberényben. 1986-ban végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, ahol megismerte első feleségét Détár Enikőt, akit 1984-ben vette feleségül. Két gyermekük született Eszter és Zsigmond. Majd 30 év házasság után, 2013-ban bejelentették válásukat. Nem sokkal később, Rékasi felvállalta kapcsolatát Pikali Gerda színésznővel, akivel jelenleg boldog párkapcsolatban él. A színész 2015-ben sikert sikerre halmozott és a József Attila színház évadzáró ülésén József Attila-gyűrűt kapott. Jelenleg az RTL Klub népszerű sorozatának a Barátok köztnek egyik kulcsszereplője, emellett pedig számtalan sikeres szerepet tudhat maga mögött és többek között, ő kölcsönzi magyar hangját Tom Cruisenak.
Közösségi oldalán keres keresztszülőket Vajna Tímeahttp://www.life.hu/bulvar/20150630-vajna-timea-andy-vajna-felesege-keresztszuloket-keres-kutyusanak.htmlAndy Vajna felesége közösségi oldalán kérte rajongói segítségét, hogy az új családtagnak nevet keressenek.TV + Bulvár--Lady Gaga egy száll melltartóban örömködött az erkélyénhttp://www.life.hu/bulvar/20150630-lady-gaga-enekesno-egy-szall-melltartoban-oromkodott-az-erkelyen.htmlAz énekesnő bár egy tévedés áldozata lett, ettől függetlenül, jól mutatott szexi szerelésében.Lady Gaga az erkélyéről üdvözölte az alatta zajló meleg felvonulást, majd később megtudta, hogy hatalmasat tévedett, mert az utcában éppen egy mexikói zenei fesztivált tartottak. Gagát biztos megzavarta színek és harsány emberek kavalkádja. A fotó mellbedobós értékből, azonban semmit nem von le a tévedés ténye.TV + BulvárCinthya Dictator élete fenekestül felfordulthttp://www.life.hu/bulvar/20150622-cinthya-dictator-fotoslany-tv2-szatrjanak-elete-fenekestul-felfordult-elkoltozott-otthonrol.htmlCinthya élete fenekestül felfordult, a fotóslány új életet kezdett és kirepült a szülői házból.TV + Bulvár--Sör, whisky, pálinka - Így készülnek a magyar bandák a VOLT Fesztiválrahttp://www.life.hu/bulvar/20150618-kulisszatitkok-a-volt-fesztivalrol-megtudtuk-mit-kernek-a-magyar-bandak-a-backstagebe-oltozobe.htmlHamarosan startol a VOLT Fesztivál, így szinte magától értetődik, hogy a magyar fellépőket arról faggassuk, vajon ők is a világsztárokhoz hasonló kérésekkel rukkolnak-e elő egy-egy fellépés alkalmával.TV + Bulvár--Döntsd el, ki a szebb! Kulcsár Edina vagy Kiss Daniella?http://www.life.hu/bulvar/20150622-kulcsar-edina-2014-miss-hungary-world-gyoztese-vagy-kiss-daniella-a-2015-miss-hungary-world-gyoztese.htmlA tavalyi Miss Hungary World győztese, Kulcsár Edina vasárnap este átadta koronáját az új győztesnek, szerinted a zsűri jó döntést hozott?TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huHúga szerint ByeAlex depresszív alkathttp://www.life.hu/bulvar/20150622-byealex-enekes-huga-marta-amarilla-szerint-batyja-a-depresszivabb-alkat.htmlAz énekes gyönyörű húga, Amarilla elárulta, bátyját túlságosan realista és depresszív alkatnak tartja, míg ő teljesen az ellenkezője.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.