Ripli Zsuzsi elárulta, már nem szívesen nézi vissza azokat a meztelen fotókat magáról, amelyek 15 éve, a Playboy számára készültek.

Ripli Zsuzsi 2004-ben lett playmate. Ezzel nemcsak országos hírnevet, hanem rengeteg férfi rajongót is szerzett magának. Ő azonban szakított a múltjával, és azt mondja, nem vetkőzik többet.

Valamiért én nem szeretem magamat visszanézni, nyilván megvettem, nekem is otthon volt, el van téve otthon egy-egy példány, mert azért az emberhez hozzátartozik. Ez volt életem első ilyen fotózása, és azért az ember nagyon zavarban van, teljesen más dolog, mint amikor tényleg modellképeket készítesz, katalógusfotózás vagy fehérnemű-fotózás vagy bármi más, mint amikor ilyen jellegű képek készülnek egy emberről, teljesen másabb hangulat" – idézi Ripli Zsuzsit a Toplista című műsorból a Bors.

Ripli Zsuzsi színésznőként is egyre népszerűbbForrás: Instagram/Ripli Zsuzsi

A modell, aki ma színésznőként is dolgozik, elárulta azt is, nagyon szeretné, ha nem csak a csodás idomai miatt kapna szerepeket. 

A szerepek, amik mostanában körbevesznek vagy körbevettek, azok azért nyilván használják a testi adottságaimat, kinézetemet, viszont jó lenne néhány olyan szerep is, ami kicsit másabb oldalamat tudja megmutatni."