Fluor Tomi elárulta, az elmúlt két évben nem volt komolyabb párkapcsolata, de úgy érzi, már lejárt az egyéjszakás kalandok ideje és vágyik a szerelemre.

Amióta országos hírnevet szerzett magának, gyakorlatilag a kisujját sem kell megmozdítania Fluor Tominak ahhoz, hogy barátnőt találjon magának. Persze volt időszak, amikor ezt ki is használta rendesen, nem tagadja, hogy voltak egyéjszakás kalandjai. Most azonban már egészen másra vágyik.

Ameddig el lehet menni a csajozásban, én elmentem. Hogy minden alkalommal más nő mellett ébredek, az már elvesz az életemből, semmint hozzáad. Nem akarok álszent lenni, megeshet, hogy becsúszik még egy-két kaland, de már vágyom egy rendes kapcsolatra. Összességében romantikus alkat vagyok, imádok hősszerelmes lenni” – nyilatkozta a hot! magazinnak.

Fluor Tomi szerelemre vágyikForrás: Bertalan Ádám

Tomi elárulta azt is, több korábbi kapcsolata féltékenység miatt ért véget. Exbarátnői nem tudták elviselni, hogy állandóan körülrajongják a lányok.

Mint mondja, az elmúlt években rengeteget dolgozott, nem is nagyon fért volna bele az idejébe egy párkapcsolat.

Az elmúlt két évembe nem is nagyon fért volna bele egy kapcsolat, magamra sem volt elég időm. Idén más a helyzet, nem vállaltunk annyi bulit, akár jöhetne is egy kis románc. És persze, már jó lenne újra szerelembe esni. (...) Már bennem is felmerült a családalapítás gondolata. Abban a korban vagyok, hogy a baráti társaságomban egyre több az esküvő meg a gyerek; én meg nem akarok mögöttük kullogni.”