A smink ápol és eltakar: kiemeli a legelőnyösebb tulajdonságokat, és elfedi az apróbb hibákat. A sztárok szinte az utcára sem lépnek ki anélkül, hogy legalább egy kis alapozót fel ne kennének, de azért akadnak bőven köztük olyanok is, akik nem rejtegetik smink nélküli arcukat. Ők azok, akik bátran bevállalták, hogy megmutatják követőiknek a természetes szépségüket, és bizony a legtöbb esetben nagy a különbség a fotók között.

Kesha

KeshaForrás: Getty Images, Instagram/iiswhoiis

Tudta bárki is, hogy Kesha ennyire szeplős? Amíg az énekesnő meg nem mutatta smink nélküli arcát, ez valószínűleg mindenki előtt titok volt, hiszen olyan erős alapozó fedte a pöttyeit, hogy egyetlen aprócska folt sem sejlett át alóla. Pedig Keshának nagyon jól állnak a pöttyei, ezek teszik különlegessé.


Lady Gaga

Lady GagaForrás: AFP, Instagram/ladygaga

Karrierje kezdetén Lady Gaga egy jól kitalált figura volt: feltűnő öltözékekben, szinte jelmezekben járt és erős sminkeket használt. Az énekesnő azonban a valódi arcát sem rejtette el rajongói elől, szívesen megmutatta, hogyan is néz ki mindenféle cicoma nélkül. Természetes szépsége talán még feltűnőbb, mint az erős sminkek, amiket használ.


Jennifer Lopez

Jennifer LopezForrás: Getty Images, Instagram/jlo

A latin énekesnőnek szinte nem is lenne szüksége arra, hogy bármit is kenjen az arcára, ugyanis abban a szerencsés helyzetben van, hogy ő természetesen is szép. Jennifer Lopez ezért bátran mutogathatja magát mindenféle festék nélkül, és meg is teszi, ahogy a teste, úgy az arca is hibátlan.


Jessica Biel

Jessica BielForrás: Getty Images, Instagram/jessicabiel

A 37 éves színésznő arcán látszik a kora, ahogy az is, hogy nem preferálja a különböző szépészeti beavatkozásokat, és nem bánja, ha a szarkalábak megjelennek a szeme körül. Mindezek ellenére, vagy talán éppen ezekért olyan sugárzó Jessica Biel smink nélkül is: igazi természetes szépség.


Salma Hayek

Salma HayekForrás: Getty Images, Instagram/salmahayek

Az 52 éves dívával nagyon kegyes volt a természet: telt, nőies alakot és csodás, hibátlan arcot ajándékozott neki, amelyek még most is irigylésre méltóak. Ő is bátran megmutathatja magát bikiniben, ahogy smink nélkül sem kell takargatnia az arcát, és nem is teszi.