Gregor Bernadett többé nem hajlandó a magánéletéről beszélni

Forrás: Újszínház -
Gregor Bernadett válás Jászai Mari-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett elárulta, már lelkileg is jól van a válása után. Azt pedig, hogy Jászai Mari-díjjal jutalmazták munkásságát, még most is alig hiszi el.

Nehéz időszakon van túl Gregor Bernadett: tavaly ősszel vált egy negyedik férjétől, Szarvas Attilától. Azóta a munkájának, a gyermekeinek és a háziállatainak él. Nemrég Jászai Mari-díjjal tüntették ki, ami hatalmas boldogsággal töltötte el. Szerencsére mára sikerült lelkileg is összeszednie magát.

Jól vagyok, a lelkem tök rendben van. De elhatároztam, hogy a magánéletemről soha többé nem nyilatkozom! Sehol, senkinek! Ez az én magánszférám, amihez mostantól senki nem férhet hozzá. Mi az, ami boldoggá tesz? A Jászai Mari-díjam. Még nem hevertem ki azt a boldogságot, amit ez okozott nekem. Azt hiszem, elleszek egy darabig ezzel az érzéssel. Huszonnégy éve dolgozom kőkeményen a pályán és amikor ezt mások észreveszik, az nagyon jó dolog. Sokan azt mondják, nem számítanak a díjak – én is biztosan ezt mondtam még tavaly –, de egy színésznek a Jászai-díj igenis nagyon nagy elismerés” – mesélte a színésznő a Ripostnak.

Gregor Bernadett a munkájának él Forrás: Újszínház

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.